38add2fb b6fc 4b64 8fd5 f68e6ddb3af6 38add2fb b6fc 4b64 8fd5 f68e6ddb3af6

NK Padel

26 april 2022
Wie kroont zich tot het beste padelkoppel van Nederland?

De kop is eraf, de NK Padel zijn begonnen! We mogen een week verwachten vol spectaculaire rally’s, slijtageslagen, emoties en nieuwe winnaars. Wat staat er nog meer op het programma?

Side-events
Naast de wedstrijden zullen er veel side-events worden georganiseerd. Onder leiding van FrontRow Sportmarketing & Events, Ons Project, Sportservice Zwolle zijn er diverse initiatieven gestart, zoals clinics voor jong & oud, het Zwolse scholierentoernooi, het Van Mossel Kia Zwolle Open (bedrijventoernooi) en het familietoernooi. Op de eerste dag van de NK hebben we al het Padel Event van de Stichting Empower gehad en op de vrijdag in het finaleweekend zal het KNLTB padelcongres plaatsvinden waar er ook ruimte is voor de verenigingsbestuurders om hun vragen te stellen aan de accountmanagers van de KNLTB. Kortom, een week vol boeiende kleine evenementen!

Categorieën
Uiteraard ligt de focus vooral bij de padelwedstrijden, er wordt namelijk in maar liefst 16 categorieën gestreden om de Nationale titel. Bij de jongens en meisjes in de categorieën tot en met 14, 16 en 18 jaar. De senioren strijden in de categorie 35+, 40+, 45+ en 50+. Grote schema’s bij de senioren, zo blijkt maar weer dat padel voor jong en oud is. Tot slot wordt er uiteraard door de absolute top van Nederland gestreden in de hoofdcategorie. Op donderdag en vrijdag zijn de kwalificatiewedstrijden en op zaterdag en zondag wordt het hoofdschema afgespeeld waarin 16 koppels in een afvalschema gaan laten zien welke de beste van Nederland is.

Kaarten voor het finaleweekend (zaterdag en zondag) zijn te verkrijgen via de link hieronder. De rest van de week is de toegang gratis!

Wil je niks missen?

Info & tickets NK Padel

Nog niet uitgekeken?

Alle schema's NK Padel