Juni & Juli 2021

KNLTB Padel Competitie 2021

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

---------

Als gevolg van de groeiende vraag naar Padelcompetitie en het grote aantal aanmeldingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie hebben wij besloten mee te gaan doen aan de KNLTB Padelcompetitie 2021!

In de KNLTB Padelcompetitie 2021 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 10 wedstrijden in totaal.

Speeldagen
Er wordt gespeeld op alle weekenden in juni en het eerste weekend van juli.

De competitie start in week 37 (half september) en loopt tot weekt 41 (eind oktober). Let op, dit is met uitloop tot en met uiterlijk week 46 in verband met Corona en eventuele inhaaldagen.

Niveaus
Er zijn 6 verschillende niveaus waarop gespeeld kan worden.

•  Topklasse – wedstrijdspelers.
•  Hoofdklasse – wedstrijdspelers
•  1e klasse – wedstrijdspelers
•  2e klasse – gevorderden
•  3e klasse – licht gevorderden
•  3e klasse – beginner

De topklasse en hoofdklasse spelen altijd op zondag, de overige niveaus kunnen kiezen welke dag hun voorkeur heeft.

Inschrijven & kosten Pakket 
Wil je graag meedoen met de competitie? Je kunt jouw team van minimaal 4 personen inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Let op: alle spelers dienen zich individueel in te schrijven, tenzij jullie team al stond ingeschreven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021, dan is één uitgebreide inschrijving voldoende.

Competitie Kosten
Deze competitie bieden wij wederom een compleet competitiepakket aan. Dit pakket kost €150 euro per persoon en is inclusief de volgende onderdelen:

1. Baanhuur op vijf competitiedagen t.w.v. €600
Voor het spelen van de competitie speel je twee à drie thuiswedstrijden. Er worden twee banen geboekt van drie uur per wedstrijddag. Deze kosten zijn inbegrepen bij het kostenpakket voor de competitie. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 10 wedstrijden in totaal.

2. Padel Club Kledingset t.w.v. €100
Vanaf dit jaar spelen onze spelers in het tenue van Peakz Padel. Je krijgt een broekje/rokje, shirt en een vest. Voor de eerste 4 (kern)spelers is het dragen van de kleding verplicht.

De wedstrijdkleding kan worden gepast bij onze locaties Amsterdam Kauwgomballenkwartier, Groningen, Utrecht en Zwolle. Er zal hier later een moment voor uitgekozen worden.

Heb je al een kledingpakket? Dan kan je dit invullen in het inschrijfformulier dan krijg je 25 euro korting op je inschrijving.

3. Inschrijving KNLTB t.w.v. €20
Iedere speler is verplicht een bedrag van 20 euro te betalen aan inschrijfgeld, dit bedrag gaat rechtstreeks naar de KNLTB en hierdoor kan je heel 2021 meedoen aan alle padel toernooien.

4. Toernooi dag - Een goede voorbereiding is het halve werk
Om goed beslagen ten ijs te komen, organiseren wij op zondag 12 september een gratis toernooidag. Dit zal plaatsvinden op alle locaties. Tijdens deze dag speel je met jouw team tegen andere deelnemende teams van Peakz Padel. Wil je de toernooidag in een andere stad bijwonen om kennis te maken met de andere Peakz Padel Clubs geef dit dan aan in het inschrijfformulier. 

Deze dag zal onder begeleiding van onze coaches plaatsvinden. Op het programma staan zowel training als wedstrijden om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is om een week later van start te gaan.

Pre competitiepakket (optioneel)
Ter voorbereiding op de KNLTB Padelcompetitie 2021 biedt Peakz Padel, mits de maatregelen het toelaten gerichte competitietraining aan. Dit pakket kost € 300,-. Het pakket bevat 5 trainingen waarin 5 thema’s doorlopen zullen worden, namelijk: Positie, aanvallen, verdedigen, transitie en samenwerken. De training duurt 60 minuten met maximaal 4 deelnemers. Zoals eerder benoemd is hiervoor een gereduceerd tarief. Dit pakket kost regulier €400,- op basis van vier deelnemers, het actietarief is €300,-. Dat wil zeggen €75,- per persoon op basis van 4 deelnemers. Wil je je hier voor aanmelden, stuur dan een mail naar training@peakzpadel.nl

Corona Maatregelen
Wij gaan er van uit dat de competitie door kan gaan. In het geval dat de competitie niet door kan gaan laten wij dit tijdig weten aan alle deelnemers. De Inschrijving KNLTB t.w.v. €20 blijft ten alle tijden staan. Spelers betalen dus altijd €20 aan de KNLTB ongeacht of de competitie door kan gaan.

Bijlage
Download | speelniveau voorjaarscompetitie.pdf
Download
| factsheet voorjaarscompetitie.pdf

Inschrijven voor Voorjaarscompetitie 2021
Inschrijvingen zijn gesloten.

Ga naar Inschrijfformulier
Dankjewel, je berichtje is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: