November 2021

KNLTB Wintercompetitie

Inschrijvingen zijn gesloten!

Update: Amsterdam is vol, alleen teams waarbij in ieder geval één speler zich al heeft ingeschreven kunnen spelers aan toegevoegd worden. Op de overige locaties zijn we super blij met nieuwe teams!

De groei van onze favoriete sport zorgt ook voor een groeiend aantal personen dat competitie wil spelen. Hierom is er besloten om namens Peakz Padel weer zoveel mogelijk teams met toppers af te vaardigen bij de KNLTB Padel Wintercompetitie 2021/2022!

Wanneer het af begint te koelen, zorgen wij voor verhitte wedstrijden op de padelbanen tijdens de KNLTB Wintercompetitie. Op zeven wedstrijd dagen speel je om de week tegen verschillende teams voor de felbegeerde titel. Lekker een weekend rust om te genieten van familie en vrienden, om vervolgens de week erop weer keihard jouw tegenstander van de baan te rammen!

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 14 wedstrijden in totaal.

Speeldagen
De competitie start in week 45 (half november) en loopt tot uiterlijk week 8 (eind februari). Let op, dit is inclusief eventuele uitloop, rekening houdend met maatregelen rondom het coronavirus en inhaaldagen. Voor alle data zie de afbeelding hieronder.

Niveaus
Er zijn 5 verschillende niveaus waarop gespeeld kan worden.

•  Top- & Hoofdklasse – wedstrijdspelers.
•  1e klasse – wedstrijdspelers
•  2e klasse – gevorderden
•  3e klasse – licht gevorderden
•  4e klasse – beginners

De Top- en Hoofdklasse spelen altijd op zondag, de overige niveaus kunnen kiezen welke dag hun voorkeur heeft.

Inschrijven
Wil je graag meedoen met de competitie? Je kunt jouw team van minimaal 4 personen inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Let op: alle spelers dienen zich individueel in te schrijven, tenzij jullie team al stond ingeschreven voor de KNLTB Padelcompetitie 2021, dan is één uitgebreide inschrijving voldoende.

Competitiekosten
Deze competitie kost €150 euro per persoon en is inclusief de volgende onderdelen:

1. Baanhuur op zeven competitiedagen t.w.v. €840,-
Voor het spelen van de competitie speel je drie à vier thuiswedstrijden. Er worden twee banen geboekt van drie uur per wedstrijddag. Deze kosten zijn inbegrepen bij de competitiekosten. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 14 wedstrijden in totaal.

2. Inschrijving KNLTB t.w.v. €20,-
Iedere speler is verplicht een bedrag van 20 euro te betalen aan inschrijfgeld, dit bedrag gaat rechtstreeks naar de KNLTB en hierdoor kan je heel 2021 meedoen aan alle padel toernooien.

3. Head Padel Pro ballen voor elke thuiswedstrijd t.w.v. €60,-
Om niks aan toeval over te laten krijgen jullie bij elke thuiswedstrijd twee blikken met nieuwe Head Padel Pro ballen. Heerlijk die geur van verse ballen en fantastisch om die uit de kooi te slaan! 

Corona Maatregelen
Wij gaan er van uit dat de competitie door kan gaan. In het geval dat de competitie niet door kan gaan laten wij dit tijdig weten aan alle deelnemers. De Inschrijving KNLTB t.w.v. €20 blijft ten alle tijden staan. Spelers betalen dus altijd €20,- aan de KNLTB ongeacht of de competitie door kan gaan.

In het kort:
-
Zeven weekenden rammen
- Van november t/m februari tijd om te pieken
- €150,- per persoon
- Jullie schrijven je in, wij regelen de rest

Inschrijvingen gesloten

Dankjewel, je berichtje is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: