Juni & Juli 2021

KNLTB voorjaars competitie 2021

Wegens Corona gecanceld (!)

-----------------

Na het grote aantal aanmeldingen en het enthousiasme over de Triple Double competitie doet Play Padel Club samen met jou nu ook mee aan de KNLTB voorjaarscompetitie!

In de voorjaarscompetitie bestaat een team uit 4 kernspelers en er wordt wederom geen onderscheid gemaakt in geslacht. Voor deze competitie kan je spelen op de vrijdag, zaterdag of zondag. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 10 wedstrijden in totaal.

Speeldagen
Er wordt gespeeld op alle weekenden in juni en het eerste weekend van juli.

Niveaus
Er zijn 5 verschillende niveaus waarop gespeeld kan worden. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.

•  Topklasse – wedstrijdspelers.
•  Hoofdklasse – wedstrijdspelers
•  1e klasse – wedstrijdspelers
•  2e klasse – gevorderden
•  3e klasse – beginner

De topklasse en hoofdklasse spelen altijd op zondag, de overige niveaus kunnen kiezen welke dag hun voorkeur heeft.

Twijfel je over welk niveau past bij jullie? Onderaan deze pagina is een bestand toegevoegd waarin de verschillende niveaus staan omschreven.

Inschrijven & kosten Pakket 
Wil je graag meedoen met de competitie? Je kunt jouw team van minimaal 4 personen inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Let op: alle spelers dienen zich individueel in te schrijven, ook al is er meegedaan aan de Triple Double competitie 2021. De inschrijvingen lopen tot 11 April 2021.

Competitie Kosten
Deze competitie bieden wij wederom een compleet competitiepakket aan. Dit pakket kost €150 euro per persoon en is inclusief de volgende onderdelen:

1. Baanhuur op vijf competitiedagen t.w.v. €600
Voor het spelen van de competitie speel je twee à drie thuiswedstrijden. Er worden twee banen geboekt van drie uur per wedstrijddag. Deze kosten zijn inbegrepen bij het kostenpakket voor de competitie. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 10 wedstrijden in totaal.

2. Padel Club Kledingset t.w.v. €100
Vanaf dit jaar spelen onze spelers in het tenue van Play Padel Club. Je krijgt een broekje/rokje, shirt en een vest. Voor de eerste 4 (kern)spelers is het dragen van de kleding verplicht.

De wedstrijdkleding kan worden gepast bij onze locaties Amsterdam Kauwgomballenkwartier, Groningen, Utrecht en Zwolle. Er zal hier nader een moment voor uitgekozen worden.

Heb je al een kledingpakket? Dan kan je dit invullen in het inschrijfformulier dan krijg je 25 euro korting op je inschrijving.

3. Inschrijving KNLTB t.w.v. €20
Iedere speler is verplicht een bedrag van 20 euro te betalen aan inschrijfgeld, dit bedrag gaat rechtstreeks naar de KNLTB en hierdoor kan je heel 2021 meedoen aan alle padel toernooien.

Heb je meegedaan aan de Triple Double Competitie bij Play Padel Club? Geef dit dan aan in het formulier dan krijg je 20 euro korting op het complete pakket.

4. Toernooi dag - Een goede voorbereiding is het halve werk
Om goed beslagen ten ijs te komen, organiseren wij op zondag 30 mei een gratis toernooi dag. Dit zal plaatsvinden op alle locaties. Tijdens deze dag speel je met jouw team tegen andere deelnemende teams van Play Padel Club. Wil je de toernooi dag in een andere stad bijwonen om kennis te maken met de andere Play Padel Clubs geef dit dan aan in het inschrijfformulier. 

Deze dag zal onder gratis begeleiding van onze coaches plaatsvinden. Op het programma staan zowel training als wedstrijden om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid zijn om een week later van start te gaan.

Pre competitiepakket (optioneel)
Ter voorbereiding op de KNLTB voorjaarscompetitie 2021 biedt Play Padel Club mits de maatregelen het toelaten gerichte competitietraining aan. Dit pakket kost regulier € 300,-. Het pakket bevat 5 trainingen waarin 5 thema’s doorlopen zullen worden, namelijk: Positie, aanvallen, verdedigen, transitie en samenwerken. De training duurt 60 minuten met maximaal 4 deelnemers. Zoals eerder benoemd is hiervoor een gereduceerd tarief. Dit pakket kost regulier €400,- op basis van vier deelnemers, het actietarief is €300,-. Dat wil zeggen €75,- per persoon op basis van 4 deelnemers. Wil je je hier voor aanmelden, stuur dan een mail naar training@playpadel.club

Corona Maatregelen
Wij gaan er van uit dat de competitie door kan gaan. In het geval dat de competitie niet door kan gaan laten wij dit tijdig weten aan alle deelnemers. De Inschrijving KNLTB t.w.v. €20 blijft ten alle tijden staan. Spelers betalen dus altijd €20 aan de KNLTB ongeacht of de competitie door kan gaan.

Bijlage
Download | speelniveau voorjaarscompetitie.pdf
Download
| factsheet voorjaarscompetitie.pdf

Inschrijven voor Voorjaarscompetitie 2021
Inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2021 kan via onderstaande link. Let op, alle teamgenoten dienen zich in te schrijven, geen uitzonderingen. Zie ook de factsheet onderaan deze pagina voor een overzichtelijke weergave van alle informatie.  

Let op! Indien je al mee hebt gedaan met de Triple Double Competitie krijg je hier een mailtje over met een unieke inschrijflink. Voor meer informatie, neem contact op via competitie@playpadel.club

Inschrijfformulier | AmsterdamInschrijfformulier | ZwolleInschrijfformulier | GroningenInschrijfformulier | Utrecht
Dankjewel, je berichtje is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: