Mei & Juni 2021

Triple Double Competitie 2021

Wegens Corona gecanceld (!)

------

Update [Dutch] -----------------------------------------------------------------------------

Triple Double Competitie uitgesteld

De KNLTB heeft op 25 februari 2021 het volgende op hun website geplaatst over de Triple Double Competitie: De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de corona maatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige corona maatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen.

De KNLTB heeft besloten de nieuwe competitie te laten starten in Mei, de nieuwe data staan hieronder weergegeven:

De data voor de Voorjaarscompetitie Padel blijven voorlopig ongewijzigd. Bij een eventuele overlap met toernooien zullen we samen met de toernooiorganisaties naar een passende oplossing kijken.

Update [English] -----------------------------------------------------------------------------

Triple Double Competition postponed
The KNLTB has posted the following on their website regarding the Triple Double Competition: The start of the competition in April as we are used to, is not realistic due to the corona restrictions. Organized matches such as competition between teams from different associations and tournaments are not permitted for the time being. We hope that it will soon be possible to play organized matches again.

The KNLTB postponed the Triple Double Competition 2021 to May, the exact dates can be found in the following schedule.

The dates for the spring (Voorjaar) Padel competition remain unchanged. In case of any overlap with tournaments, we will look for a suitable solution together with the tournament organizations.

-----------------------------------------------------------------------------

Vanwege de gevolgen van het coronavirus kwam de Triple Double Competitie in 2020 helaas te vervallen, maar in 2021 wordt de competitie opnieuw aangeboden!

In de Triple Double Competitie bestaat een team uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set. Zie volledige informatie op KNLTB pagina hier.

Er wordt gespeeld op de volgende zondagen:
Mei: 2, 9, 16, 23 en 30

Inschrijven & kosten Pakket 
Wil je graag meedoen met de competitie? Je kunt jouw team van minimaal 3 personen inschrijven via competitie@playpadel.club of het formulier hieronder. De inschrijvingen lopen tot 29 januari 2021.

Competitie Kosten
De kosten zijn bij 3 personen €125,00 per persoon. Inschrijfkosten zijn afhankelijk van hoeveelheid personen. Vraag naar de mogelijkheden via de mail. Het kosten pakket is inclusief: 

1. Baanhuur op vijf competitiedagen t.w.v. €600
Voor het spelen van de competitie speel je twee à drie thuiswedstrijden. Er worden twee banen geblokt van drie uur per wedstrijddag. Deze kosten zijn inbegrepen bij het kosten pakket voor de competitie. 

2. Padel Club Kledingset t.w.v. €100
Vanaf dit jaar spelen onze spelers in het tenue van Play Padel Club. Je krijgt een broekje/rokje, shirt en een vest. Voor de eerste 3 (kern)spelers is het dragen van de kleding verplicht.

Geen onderdeel van het kern team? Dan is het mogelijk in het onderstaande formulier om geen gebruik te maken van de kledingset.

Deze wedstrijdkleding kan worden gepast bij onze locaties Amsterdam Kauwgomballenkwartier, Groningen, Utrecht en Zwolle. Er zal hier nader een moment voor uitgekozen worden.

3. Inschrijving KNLTB t.w.v. €20
Iedere speler is verplicht een bedrag van 20 euro te betalen aan inschrijfgeld.

4. Toernooi dag - Een goede voorbereiding is het halve werk
Om goed beslagen ten ijs te komen, organiseren wij op zondag 4 april een gratis toernooi dag. Dit zal plaatsvinden op alle locaties. Tijdens deze dag speel je met jouw teams tegen andere deelnemende teams van Play Padel Club.

Deze dag zal onder gratis begeleiding van onze coaches plaatsvinden. Op het programma staan zowel training als wedstrijden om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid zijn om een week later van start te gaan.

Pre competitiepakket (optioneel)
Om onze spelers goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie, bieden we tegen een gereduceerd tarief padel lessen aan. Lessen worden gegeven aan minimaal 2 en maximaal 4 spelers per les. Mocht je hier behoefte aan hebben, zet het in de opmerkingen onderaan je inschrijving of neem contact op via training@playpadel.club

Inschrijven voor Triple Double Competitie 2021
Helaas! We zitten momenteel al vol. Wil je er de volgende keer op tijd bij zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte voor onze opkomende voorjaarscompetitie!  Voor vragen kun je contact opnemen via competitie@playpadel.club.

Inschrijfformulier | AmsterdamInschrijfformulier | ZwolleInschrijfformulier | GroningenInschrijfformulier | Utrecht
Dankjewel, je berichtje is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: