30 september

Informatieavond Haarlem DIO

Informatieavond padel op sportpark Noord Schalkwijkerweg

Op donderdag 30 september om 19:00 uur organiseren Peakz Padel en sv DIO een informatieavond in het clubhuis van sv DIO. Centraal in deze bijeenkomst staat het plan om 5 padelbanen aan te leggen op het voormalige softbal veld op het sportpark. Met deze nieuwe activiteit op het oude softbal veld willen wij een bijdrage leveren aan het sportpark. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en dat is niet voor niets. Jong en oud beleven veel plezier aan deze sport.

Tijdens deze informatieavond wordt u geïnformeerd over onze plannen, de samenwerking met sv DIO en hoe wij omgaan met onderwerpen als geluid, parkeren, onderhoud van het park en verlichting. Daarnaast zal er tijdens de informatieavond ruimte zijn om vragen te stellen.

Ten behoeve van onze voorbereidingen en de actuele RIVM maatregelen willen wij u vragen om van te voren in te schrijven voor deze avond. Wij zullen u vragen om uw contactgegevens tijdens het inschrijven. Deze worden uitsluitend gebruikt voor uw aanmelding. Inschrijven kan via:

Ga naar Inschrijfformulier
Dankjewel, je berichtje is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: