Jordi Slootsx PEAKZPADEL 07918 Jordi Slootsx PEAKZPADEL 07918

PADELPARTIJEN SPELEN IN DE ZOMER

Er gaat niets boven kampioen worden in de zomerzon.

De inschrijving voor de padel KNLTB Zomercompetitie 2022 is gesloten.

De KNLTB organiseert vier grote competities in het jaar, in elk jaargetijde één. De voorjaarsversie begint al bijna, maar opgeven voor de zomercompetitie kan nog altijd! Omdat jullie zo enthousiast zijn geweest over het spelen van competitie is er besloten om namens Peakz Padel weer zoveel mogelijk teams af te vaardigen bij de KNLTB Padel Zomercompetitie 2022!

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is gemixt, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op in totaal 10 wedstrijden per persoon.

Speeldagen
De competitie start in week 22 (weekend van 3 juni) en loopt tot en met week 26 (weekend van 1 juli), vijf weekenden achter elkaar shinen dus. Voor alle data zie de afbeelding hieronder.

Niveaus
Alle niveaus kunnen worden aangemeld. Van absolute beginner tot de top van Nederland! De KNLTB zorgt ervoor dat je tegen gelijkwaardige tegenstanders komt te spelen.

Inschrijving (Gesloten)
Wil je graag meedoen met de competitie? Je kunt jouw team van minimaal 4 personen inschrijven via de volgende link: https://peakzpadel.shop/pages/...

Je zoekt jullie favoriete club op, begint dan met een aanbetaling en krijgt later alle resterende informatie en de rest van de factuur.

Competitiekosten
De kosten van de competitie verschillen per locatie. De kosten zijn inclusief de volgende onderdelen:

1. Baanhuur op vijf competitiedagen
Voor het spelen van de competitie speel je twee à drie thuiswedstrijden. Er worden twee banen geboekt van drie uur per wedstrijddag. Deze kosten zijn inbegrepen bij de competitiekosten. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag, dit komt neer op 20 wedstrijden in totaal per team.

2. Inschrijving KNLTB
Iedere speler is verplicht een bedrag van €20,- te betalen aan inschrijfgeld per persoon en €32,- per team. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de KNLTB en hierdoor kan je heel 2022 naast de competitie ook meedoen aan alle KNLTB padeltoernooien in Nederland.

3. Head Padel Pro ballen voor elke thuiswedstrijd t.w.v. €60,-
Om niks aan het toeval over te laten krijgen jullie bij elke thuiswedstrijd twee blikken met nieuwe Head Padel Pro ballen. Heerlijk die geur van verse ballen en fantastisch om die uit de kooi te slaan!

Corona Maatregelen
Wij gaan er van uit dat de competitie door kan gaan. In het geval dat de competitie niet door kan gaan laten wij dit tijdig weten aan alle deelnemers. De Inschrijving KNLTB t.w.v. €20 blijft ten alle tijden staan. Spelers betalen dus altijd €20,- aan de KNLTB ongeacht of de competitie door kan gaan.

In het kort:

  • Vijf weekenden rammen
  • Van juni t/m juli tijd om te pieken
  • Vanaf €95,- per persoon
  • Jullie schrijven je in, wij regelen de rest

De deadline voor het inschrijven van je team is dinsdag 12 april 2022 en er is beperkt ruimte dus wees er snel bij! vol=vol.. Kostenspecificatie per locatie is te vinden op de productpagina. Kies je locatie hieronder en schrijf je in!

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~