Leer (leuker) padel spelen

Peakz Padel is dé plek om padel les te volgen en je vaardigheden te verbeteren. Padel is een van de meest toegankelijke racketsporten die er is. Echter betekent toegankelijk niet dat het makkelijk is. Om de volledige basis onder de knie te krijgen hebben we samen met jullie tijd nodig.

Lessen bij Peakz Padel

Onze gekwalificeerde coaches geven je persoonlijke tips en advies en dagen je uit om alles eruit te halen. We helpen je met techniek, tactiek en meer. Al onze coaches werken vanuit dezelfde methodiek en basis, dit garandeert dat al jullie lessen leuk en uitdagend zijn.

Op dit moment stelt Peakz nog geen groepjes samen. Je vormt dus zelf een groepje en meld je daarmee aan. Het tarief voor een les staat vast en is niet afhankelijk van het aantal personen. Je bepaalt dus zelf de prijs per persoon. Tijd om een paar vrienden enthousiast te maken dus: met z’n 4-en les je al vanaf € 20,- per persoon per les!

Wij geven les in EINDHOVEN, GRONINGEN, ZWOLLE, SITTARD, HAARLEM, AMSTERDAM & UTRECHT

Piekuren (doordeweeks vanaf 16:30 en weekend)

Soort training Aantal minuten per les Aantal weken Aantal personen Prijs piekuren Prijs daluren
Introductie les 1x
60
1
1, 2, 3 of 4
€ 90
€ 80
lessenpakket 5x
60
5
1, 2, 3 of 4
€ 450
€ 400
lessenpakket 10x
60
10
1, 2, 3 of 4
€ 900
€ 800


Let op! Wil je een groepsles, dan geef je je op met je eigen groepje, dus verzamel je crew en schrijf je in. Scheelt meteen in de kosten ….

Meld je hier aan voor les!

vanaf €20,- per les

OISTERWIJK

De lessen in Oisterwijk worden verzorgd door Just Padel. Klik hier voor meer informatie over les op de locatie Peakz Padel Oisterwijk.