IMG 0095 2 2 IMG 0095 2 2

Boek een padelles bij onze professionals

Of je nu padelles wilt omdat je een absolute beginner bent of juist omdat je de smaak te pakken hebt en beter wilt worden, onze coaches staan te popelen om met je aan de slag te gaan!

Lessenreeks

Boek nu een lesreeks van 5 of 10 lessen en werk samen met de trainer aan jouw padel skills!

Bij Peakz Padel krijg jij les van een Peakz Padel Academy trainer, en ben je dus gegarandeerd van kwalitatieve trainingen, altijd gevarieerd, speels en energiek. Zodat jij sneller en beter leert padellen. De trainer bouwt het programma op zodat je elke week een leerzame ervaring hebt. De lessen starten al in september dus wees er snel bij!

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lessenreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je lessen de tips van je coach in praktijk brengen.

Boek hier!

Introductieles

Boek nu een introductieles om kennis te maken met padel. Bij Peakz Padel krijg jij les van een Peakz Padel Academy trainer, en ben je dus gegarandeerd van een kwalitatieve en energieke kennismaking met padel.

Geen groepje? Geen probleem! Je kunt ook als individu voor deze les inschrijven. Maximaal 3 extra mensen kunnen dan hetzelfde tijdslot boeken zodat er een groepje van maximaal 4 personen ontstaat.

Boek hier!

Peakz Kids lessen

Na een succesvolle try-out voor kids zijn we helemaal om, alle kinderen in Nederland moeten de padelbaan op! Peakz Padel gaat daarom starten met padellessen voor kinderen. Denk jij dat dit iets is voor jouw kind/kinderen? Meld ze dan snel aan! Ze spelen dan elke woensdag met kinderen van hun eigen leeftijd, 5 weken lang!

Nu voor maar € 12,50 per les inclusief rackethuur en begeleiding van de best opgeleide kids coaches!

Boek hier

Peakz Youngsters lessen

Jij kan de beste worden in de meest populaire sport in Nederland. Wil jij na school de perfecte smash slaan waar je vrienden nooit meer bij kunnen? Meld je dan snel aan! Je speelt dan elke woensdag met leeftijdsgenoten (12 t/m 15 jaar) voor 5 weken lang!

Nu voor maar € 15,- per les inclusief rackethuur en begeleiding van een Peakz Padel Acedemy coach!

Boek hier!

Ben je op zoek naar padelmaatjes om mee te lessen?

Padel speel je met z'n vieren. Het kan dan soms best lastig zijn om drie andere padelmaatjes te vinden van jouw niveau. Wij helpen je graag om een gepast groepje te vinden. Vul het formulier in en we gaan voor je opzoek. Zodra we een gepast groepje voor je hebben gevonden zetten we jullie bij elkaar in een WhatsAppgroep. Jullie kunnen dan vervolgens met elkaar een les reserveren.