Kauwgomballenkwartier

Kauwgomballen kwartier

Padel Spelen in Amsterdam

De grootste indoor padel locatie van Amsterdam

Peakz Padel Kauwgomballenkwartier is dé indoor padel locatie van Nederland waar je geweest moet zijn. Vanaf het terras heb je uitzicht over 6 mooie panoramische banen, waar je padel naar hartenlust kan uitoefenen.

Padelbaan in Amsterdam met alle faciliteiten
Deze padelbaan in het Kauwgomballenkwartier (Willem Fenengastraat 3) heeft een perfecte ligging binnen de ring van Amsterdam – en beschikt over alle faciliteiten. Van de 8 banen (6 indoor/2 outdoor) zijn er inmiddels 6 klaar voor een partijtje padel. Vooraf kan je warmdraaien in ons fitness gedeelte, na je potje padel kan je genieten van een drankje in onze lounge area. Wil je een padelbaan reserveren? Klik eenvoudig op de button hieronder:

Padelbaan Sloterdijk Amsterdam

Padellen in Amsterdam voor sportieve 50-plussers!
Bij Peakz Padel organiseren we elke woensdagochtend van 12.30 tot 14.00 een padel evenement voor de sportieve 50-plusser die wil kennismaken met padel of vaker willen spelen maar nog geen padel-maten hebben. Je meld je individueel aan en op locatie mixen we alle spelers met elkaar en gaan we de baan op.

Het is, naast dat we natuurlijk lekker gaan rammen, ook vooral een sociaal evenement. Plezier hebben tijdens het spelen staat voorop, daarom zijn ook alle niveaus welkom!
Kom de komende woensdagen kennismaken met Padel en Old Jack's, de deelname is €7.50 excl. racket huur. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst via wilfred@peakzpadel.nl

Bekijk prijzen

Daluren (Tussen 8:00/15:00)

Soort

Indoor baan
Outdoor baan

Per uur

€ 25,00

€ 20,00

Per persoon

€ 6,25

€ 5,00

Piekuren (Tussen 15:00/23:00) & weekend

Soort

Indoor baan
Outdoor baan

Per uur

€ 40,00

€ 30,00

Per persoon

€ 10,00

€ 7,50

Training Peakz Padel Oisterwijk
Vanaf 1 november is het mogelijk om training te volgen in Oisterwijk bij Peakz Padel. Deze lessen worden georganiseerd door JustPadel. Er zijn mogelijkheden in de avond en bij voldoende belangstelling ook overdag. We bieden een cursus aan voor een eerste kennismaking met padel, 5 lessen Start To Padel, en we hebben cursussen van 10 en 20 lesweken. Klik hieronder voor meer informatie en om je uiterlijk t/m 20 oktober aan te melden.

Aanmelden voor training

Maak kennis met de snelst  groeiende sport van het moment bij de Padel Try-out van Peakz Padel Oisterwijk! 
- Vrijdag 10, 17, 24 aug
- € 7,50 p.p voor 60 minuten
- incl. baan en rackethuur
- Spelen onder begeleiding 

Try-out Oisterwijk

Nog geen racket?
Heb je nog niet al je padel gear maar wil je wel graag de baan op? Op de club kun je alle nodige materialen huren om padel te spelen. De kosten voor het huren van een racket zijn €5,00 en voor de aanschaf van een blik ballen €7,50.

Eerst nog even oefenen?
Zijn jouw padel skills nog niet zoals je wilt? Dan bieden we ook de mogelijkheid om padel lessen te volgen op verschillende locaties. Bekijk hier onze lespakketten of neem telefonisch contact op via +31 85 1850 111.

Faciliteiten

Betaald parkeren

Horeca

Lockers

Materiaalhuur

Toilet

Kleedkamers

Padel Shop

Douche

Peakz Padel KBK
Willem Fenengastraat 3,
1096 BL Amsterdam
Openingstijden
Ma t/m Vrij
van 08:00 tot 21:30

Za t/m Zo
van 08:00 tot 21:30
Contact
amsterdam@peakzpadel.nl
+31 85 1850 111
Reserveer een baanReserveer een baan

4 IS THE MAGIC NUMBER - 

4 IS THE MAGIC NUMBER - 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: