25 september, 2020

Play Padel Club gaat uitbouwen!

Met momenteel 4 locaties en 19 banen is Play Padel Club de grootste Padel partij in Nederland. Er zijn circa 10 andere centra in aanbouw dan wel in de planning voor dit jaar en de eerste helft  van 2021. Met de komst van Axivate Capital als partner heeft Play Padel Club alles gereed voor de uitrol over Nederland. Erik de Wit heeft als Padel pionier in Nederland hiervoor de basis gelegd. Hij ziet dan ook minder een rol voor hem binnen deze grote uitrol. Dit is de reden dat Axivate alle aandelen van Erik heeft overgenomen. Hij gaat zich de komende tijd oriënteren op zijn nieuwe toekomst.

Axivate Capital, de investeringsmaatschappij uit Amsterdam, heeft recent alle aandelen overgenomen van de oprichter Erik de Wit en zal de verder uitbouw gaan faciliteren. Erik de Wit is sinds 1 augustus j.l. ook operationeel niet meer betrokken bij de Play Padel Club.

De ambitie is om door te groeien naar 50 locaties in Nederland maar ook daarbuiten. De komende maanden staan Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en Groningen op de planning en een aantal anderen is in aankomst. Met onder andere de voor u bekende gezichten, Rosco Muller en Leander van der Vaart zullen we deze missie aangaan!

Voor meer informatie over Play Padel Club zie de website. Mocht u verdere informatie over Play Padel Club wensen dan kunt u zich wenden tot Nick Hersevoort, Operations manager van de Club via nick@playpadel.club.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en ontvang nieuws, aanbiedingen & Padel tips en tricks in jouw inbox.

Onze sponsoren: