Image 3 1 Image 3 1

Coördinator interieur & bouw

Ben jij dè topper die wij zoeken? Hieronder een aantal zaken die we van je verwachten en die je van ons kunt verwachten!

Met reeds vele banen en vestigingen door heel Nederland, is Peakz Padel het grootste en gezelligste Padel bedrijf van Nederland.

Peakz Padel is een enthousiaste club waar een ieder - jong tot oud - welkom is een potje padel te spelen. We hanteren geen lidmaatschapsmodel maar ‘pay and play’. Je betaalt alleen als je gereserveerd hebt om te spelen. Daarnaast wordt er natuurlijk lesgegeven, zijn er clinics en hosten we regelmatig een (bedrijfs-) feestje.

Vanwege de verdere groei van het aantal locaties en banen hebben we binnen ons jonge enthousiaste team met korte lijnen, de behoefte aan een:

COÖRDINATOR INTERIEUR & BOUW

Als Coördinator Interieur & Bouw vervul jij een belangrijke rol binnen onze verder groeiende organisatie waar jij verantwoordelijk bent voor het implementeren en bewaken van de Peakz Formule van onze (nieuwe) locaties:

- Organiseren van een op en top in- en externe uitstraling van onze locaties.

- Verantwoordelijk voor het bewaken van de Peakz formule.

- Gesprekspartner voor verschillende in- en externe partijen zoals Club Managers, leveranciers op het gebied van interieur, design etc.

- Bij nieuwe locaties mede verantwoordelijk voor planning en monitoring, van ontwerp voorfase naar gedetailleerd bouwplan en uitvoering.

- Samenwerking met de Coördinator Bouw Project (ruwbouw) bij bouw gerelateerde projecten.

- Ambassadeur zijn van Peakz Padel.

Profiel

- Minimaal mbo werk- en denk niveau.

- Minimaal 2 jaar ervaring met interieur/design o.i.d.

- Zelfstandig, flexibel, stressbestendig en pragmatisch ingesteld en zeker niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

- Communicatief vaardig met goede beheersing van de Nederlandse taal.

- Bij voorkeur heb je natuurlijk ook affiniteit met sport in het algemeen.

- Je vindt padel TOP! En je beschikt over de Peakz VIBE (Veelbelovend, Innoverend, Best, Edgy)

We dagen je uit en geven je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.

Heb jij ook de Peakz VIBE en ben je enthousiast om met ons een kop koffie te komen drinken om nader kennis te maken en over bovenstaande te praten? Reageer dan door een mail te sturen naar hr@peakzpadel.nl met een gemotiveerde sollicitatie met C.V.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!