IMG 5789

Vacature Head of Finance

Peakz Padel is dé pionier en snelgroeiende scale-up binnen de wereld van padel. Peakz Padel wil het zo gemakkelijk mogelijk maken om padel te spelen. Dit noemen zij Pay & Play en voor dit gemak is een eigen app ontwikkeld die dit mogelijk maakt. Momenteel heeft Peakz 88 banen op 13 verschillende locaties in beheer en is het groeiend. Op locatie is ook horeca aanwezig en worden er regelmatig zowel bedrijfsuitjes als eigen competities georganiseerd. Axivate Capital is een van de belangrijke investeerders van Peakz Padel.

"Wij zijn de pionier en snelgroeiende scale-up op het gebied van padel in Nederland. Bij ons bouw je als Head of Finance mee aan het uitbouwen en aanbieden van een totaalbeleving van de sport in Nederland. Dit is dan ook een unieke kans met participatiemogelijkheden op de korte termijn en de CFO rol bij verdere groei op de langetermijn!"

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Economie, (Corporate) Finance of Bedrijfskunde
  • Helikopter view; in staat zowel transactionele finance processen uit te voeren als strategische beslissingen te onderbouwen
  • Betrokken geweest in automatiseringsprojecten; proces-georiënteerd
  • Affiniteit met Private Equity omgeving, M&A, locatie business en zeker ook met padel of sport in het algemeen
  • Ondernemend karakter, maar wel nauwkeurig, nieuwsgiering en verbindend

Het functieprofiel

Voor de sportieve scale-up Peakz Padel [tag] zoeken wij een ondernemende Head of Finance die Peakz nog verder op ‘venteja’ zet. Je bent onderdeel van het MT en breed verantwoordelijk voor Finance, HR & IT. Je zorgt voor een sterke finance fundering die zo goed mogelijk samengaat met de dagelijkse operatie en hier ook actueel commercieel inzicht is voor club managers, management en aandeelhouders. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de strategische beslissingen die Peakz verder moeten laten groeien, zoals het openen van nieuwe locaties.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Wineke.

Wineke Krul

Mail: w.krull@limesearch.nl

Bel: +31 6 15045345