Jordi Slootsx Peakz 00943 Jordi Slootsx Peakz 00943

Vacature Marketeer

Omschrijving bedrijf

Padel is dé nieuwe sporttrend en onze organisatie groeit razendsnel. Met o.a. clubs in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Zwolle, Groningen, Oisterwijk, Heemskerk, Sittard én veel nieuwe locaties op komst, is Peakz Padel de toonaangevende partij in Nederland. Peakz Padel is een enthousiaste club waar iedereen welkom is. We hanteren geen lidmaatschapsmodel maar ‘pay and play’. Je betaalt alleen als je gereserveerd hebt om te spelen. Daarnaast wordt er natuurlijk lesgegeven, zijn er clinics en hosten we regelmatig een sportief & bruisend (bedrijfs-) feestje.

Elke dag zorgen we voor de beste content, de meest impactvolle marketing en de juiste salesaanpak. Content, creativiteit en commercie komen bij ons samen. We zijn continu op zoek naar nieuwe energie en ideeën voor verdere groei en verbetering.

We zijn aanpakkers en willen samen het beste resultaat behalen. Dat doen we op onze eigen(wijze) manier en vinden het belangrijk dat we ons ontwikkelen. Daarom krijg je alle ruimte en vrijheid om te laten zien wat je in huis hebt, te ondernemen en nieuwe ervaring op te doen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Je maakt deel uit van het marketingteam. Hierin ben je verantwoordelijk voor het marketingplan, de verschillende campagnes en de optimale uitwerking hier van op de clubs. We draaien video- en fotoproducties op de locaties met onze partners, waarin je de verbindende rol speelt.

Je bepaalt voor alle activiteiten de beste mix in marketing & commercie. Samen met ons digital team zorg je ervoor dat de campagneboodschap op de beste manier via alle (online en offline) kanalen tot uiting komt. Je schrijft sterke teksten en weet onze community groter en sterker te maken.

Binnen het marketing team neem je de lead in het opzetten en uitvoeren van de campagnes. Je bent een mediaspecialist, je kent de power van de verschillende mediakanalen en weet welke mechanismes je moet inzetten om het beste resultaat te behalen. Je monitort en analyseert de campagnes en stuurt waar nodig bij om de gestelde targets te behalen. Je zit op ons hoofdkantoor in Amsterdam maar bent soms ook op pad naar onze clubs. Je werkt intensief samen met je marketing en digital collega’s. In deze functie rapporteer je aan de CMO die je wegwijs zal maken in de wereld van Peakz met onze eigen, onderscheidende tone of voice!

Wat ga je doen:

· In lijn met de marketingstrategie stel je de online en offline campagnekalender op.

· Je genereert een sterke community building bij Peakz.

· Je zorgt voor constante aandacht voor onze foto- en videocontent in relevante mediakanalen.

· Je initieert proactief samenwerkingsmogelijkheden zoals sponsor- en partnerships die het bereik van onze merken vergroten.

· Als marketeer voer jij marketingactivaties uit voor het genereren van meer spelers op de baan.

· Je werkt samen met de teams op de clubs om de behoefte op de club te begrijpen en om elke club naar een nog hoger niveau te tillen.

Profiel werknemer, je hebt of bent ...

· een ervaren marketeer met ervaring binnen een marketingbedrijf

· HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in Media, Communicatie of Marketing / Communicatie.

· ervaring met teksten schrijven voor campagnes.

· een netwerker en weet makkelijk je netwerk te bouwen en dit te onderhouden.

· performance en data driven, maar ook creatief. Ideeën voor briljante haakjes waarmee we iedereen weten te verrassen komen bij jou vandaan.

· oog voor detail en het vermogen om meerdere projecten gelijktijdig uit te voeren.

· hands-on, maar weet ook de juiste strategische koers te varen.

· communicatief vaardig, proactief en een doorzetter.

· de PEAKZ vibe en natuurlijk een (Peakz) Padel fan!

Wat bieden wij

· Werken in een jong, dynamisch en sportief team.

· Een plek in een groeiende organisatie met volop ontwikkelkansen.

· Een mooie, hippe werkplek op een goed bereikbare plek in Amsterdam.

· Een bij de functie en ervaring passend arbeidsvoorwaardenpakket.

· Leuke, sportieve arbeidsvoorwaarden.

· Last but not least hebben we regelmatig Peakz feestjes en borrels.

Heb jij interesse in deze functie?

Stuur ons een mailtje!