IMG 0095 2 IMG 0095 2

Vacature padel trainer Peakz Padel Eindhoven/Oisterwijk

Padel trainer bij Peakz Padel worden, is dat iets voor jou? Met reeds vele banen en clubs door heel Nederland, is Peakz Padel de meest toonaangevende padelorganisatie van Nederland. Peakz Padel staat voor de hoogste kwaliteit op de baan, maar ook voor de gezelligste vibe naast de baan. Wij zijn een enthousiaste club waar een ieder - jong tot oud - welkom is een potje padel te spelen.

Vacature padel trainer Eindhoven / Oisterwijk

Als padel trainer van Peakz Padel ben je met het team van Clubmanager/ Sidekick hét vertrouwde gezicht van je locatie. Iedereen in de omgeving van je club weet dat jij de padel coach bent voor deze club en je krijgt zo veel mogelijk mensen uit de regio op de baan! Jij weet jouw passie voor padel over te brengen op je leerlingen en dankzij jouw hulp kan iedereen in Eindhoven en Oisterwijk binnen no time padellen!

Peakz Padel Academy trainer

Bij Peakz Padel willen we padellessen van hoge kwaliteit garanderen. Daarom is de Peakz Padel Academy opgericht. Alle coaches van Peakz Padel worden opgeleid door onze Head Coach Jaime Blanco. Daarnaast komen alle Peakz Padel Academy coaches 4x per jaar bij elkaar op de coachdag, waarbij de nieuwste oefeningen worden gepresenteerd en alle coaches hun vraagstukken en visies met elkaar delen.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over de Peakz VIBE (Veelbelovend, Innoverend, Best, Edgy)
  • Je vindt padel TOP en kan jouw passie voor padel goed overbrengen!
  • Vaardigheden; enthousiast, gastvrij, flexibel en didactisch sterk
  • Je padelt op hoog niveau
  • Woonachtig in Eindhoven, Oisterwijk of omgeving

We dagen je uit en geven je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.

Heb jij ook de Peakz VIBE? Dan zien we je snel op de club!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Heb jij interesse in deze functie?

Stuur ons een mailtje

Padeltrainers van de Peakz Padel Academy