IMG 9981 1 IMG 9981 1

De beste banen voor je werk

Verslagen door jaarrapportages en heftige brainstormsessies? Tijd om je collega’s na de vergadering te verslaan op de padelbaan. Na hard werken komt fun en Peakz Padel is dé aangewezen plek om samen met je collega’s stoom af te blazen.

Kies jouw VOORKEUR

Work hard, play hard

Padel is de perfecte sport om samen met je collega’s stoom af te blazen na een vergadering. Daarnaast stimuleert een uurtje sporten onder werktijd ook nog eens jullie creativiteit. Bij Peakz Padel vind je naast padelbanen ook vergaderruimtes. Dit biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om voor een potje padel in alle rust met elkaar te vergaderen of om er een tof netwerkevent te organiseren.

Work hard, play hard
Work hard, play hard

Eerst een balletje slaan en dan pas van start met de meeting? Maak je geen zorgen. Er zijn douches en kleedkamers aanwezig. Bij Peakz Padel zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je optioneel een borrels & bites pakket toevoegen en scoor je naast een padelbal ook een bitterbal. Daarnaast organiseren we ook vrijmibo’s, BBQ’s en uitgebreide lunches. Dat maakt jullie meeting, event of vergadering helemaal compleet.

I CAN RESIST EVERYTHING

EXCEPT PADEL

~ JACK PEAKZ ~