David stegenga 2022 12 06 twotwo peakz padel 1262 highres David stegenga 2022 12 06 twotwo peakz padel 1262 highres

Padelmaatje gezocht

Padelmaatje gezocht? Je bent niet de enige die opzoek is naar een padelpartner van hetzelfde padelniveau. Peakz Padel focust zich op het creëren van een hechte padel-community en brengt graag padelmaatjes bij elkaar. Zo heb je binnen no time jouw magic 4 gevonden!

Padelmaatje gezocht

Padelmaatjes worden door heel Nederland gezocht! Padellen wordt steeds populairder, maar toch is het soms lastig om met regelmaat vier spelers te vinden om mee te padellen die ook nog eens van je eigen niveau zijn. Gelukkig heeft Peakz Padel de oplossing!

Padel WhatsApp groepen aanmelden

Peakz Padel beheert verschillende WhatsApp groepen voor padelspelers die opzoek zijn naar een padelmaatje. In deze WhatsApp groepen wordt er vaak een padelmaatje gezocht.

Padelmaatjes worden in alle steden gezocht, daarom heeft Peakz Padel verschillende groepen voor de verschillende steden. Daarnaast speel je natuurlijk het liefst padel met spelers van jouw eigen niveau. De WhatsApp groepen zijn daarom ook weer verdeeld in verschillende niveaus: Beginners – Intermediate - Advanced – Challenger - Studenten.

Je meldt je gemakkelijk aan voor één of meerdere WhatsApp groepen en staat vandaag nog te padellen met je nieuwe padelmaatjes.

Binnen een minuut zit je in een van de WhatsApp groepen van Peakz Padel en kan je het eerste potje plannen.

Padelpartner gezocht in de WhatsApp groepen

De padel WhatsApp groepen worden dagelijks door veel padelspelers gebruikt. Als een speler ziek is of toch niet meer kan, is een invaller zo gevonden. Zo kan het potje padel gewoon doorgaan. Ook het vormen van een padelles groepje of een competitieteam gaat gemakkelijk met een oproepje in een van de WhatsApp groepen.

“Via een oproepje in de WhatsApp groep heb ik een competitieteam gevormd, waarmee ik nu elke week met veel plezier de strijd aan ga.”

Na het padellen kan je onder het genot van een hapje en een drankje het volgende potje padel plannen

Zelf een padelpotje aanmaken

Het is nu ook mogelijk om zelf een padelpotje aan te maken. Je reserveert gemakkelijk in de Peakz Padel app of via onze website een baan. Bij het afrekenen kan je kiezen voor “betaal jouw deel”. Zodra je betaald hebt voor jouw deel van de baan, krijg je de optie om het potje te delen. Nu kan je het potje delen met jouw vriendengroep, maar natuurlijk ook in een van de Peakz Padel WhatsApp groepen. Andere spelers kunnen aanhaken bij jouw potje. De andere padelspelers betalen ook enkel hun eigen deel van de baanhuur, dus je hoeft ook geen tikkies meer te versturen!

Alleen als de andere spelers hun deel tot één uur na het padelpotje niet hebben voldaan, wordt het openstaande bedrag aan jou gefactureerd. Heel gemakkelijk leer je zo dus nieuwe padelpartners kennen, waarmee je direct op de baan staat. Na het padellen kunnen jullie nog een drankje in onze horeca doen. De mooiste rally’s worden besproken en het volgende potje padel is zo gepland. Zo vind je jouw magic 4!

Padelmaatje vind je bij Club Sessions

Bij alle Peakz Padel clubs organiseren we elke week Club Sessions. Dit zijn evenementen waarbij verschillende padel spelvormen worden gespeeld. Voor sommige Club Sessions hoef je niet zelf opzoek naar een padelpartner en koppelen wij je aan de juiste padelmaatjes. Voor bijvoorbeeld Jack’s Hustle, Breakfast Club, Old Jack’s, Jack’s Hustle vs King of the Court schrijf je je individueel in. Het is bijna een blind-date, maar dan zonder dat je gedoe krijgt thuis.

Heb je jouw favoriete padelpartner al gevonden, maar ben je juist opzoek naar gewaagde tegenstanders? Voor veel Club Sessions kan je je samen met je teamgenoot inschrijven. Club Sessions waarbij je je inschrijft als team zijn King of the Court, Funky Friday, Super Sunday, Studententoernooi, Peakz Padel Offside of het Horecatoernooi.

Peakz Padel organiseert Club Sessions voor alle niveaus. Het maakt niet uit of het je allereerste officiële wedstrijd is of dat je al met gemak een bal uit de kooi slaat. Bij de beschrijving van de Club Session in de kalender staat aangegeven voor welk niveau de Club Session bedoeld is.

Wanneer is er een Club Session bij jou in de buurt?

Lees meer

4 IS THE

MAGIC

NUMBER

~Jack Peakz~