Teamfoto def 1 Teamfoto def 1

Padel Eredivisie team: Peakz Padel Rekre Sport

De padel Eredivisie is begonnen! De spelers van het Peakz Padel Rekre Sport Eredivisie team zijn er weer helemaal klaar voor en hebben er heel veel zin in. Kom jij de beste spelers van Nederland aanmoedigen?

Padel Eredivisie

De padel eredivisie zomer competitie komt er weer aan. De spelers van Peakz Padel zijn zich nu dus vasst volop aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ze zitten zeker niet stil. Veel trainingen en wedstrijden staan voor onze toppers op de planning. De topspelers van Peakz Padel trainen regelmatig op hun home base Peakz Padel Vijfkamplaan in Eindhoven. Boek je baan en wie weet sta jij naast deze toppers je potje padel te spelen!

Speelschema Peakz Padel Eredivisie team winter 2023

Zes zondagen lang ging het Peakz Padel Rekre Sport 1 team de strijd aan in de CUPRA Eredivisie competitie. De beste padelspelers van Nederland kwamen allemaal bij elkaar om alles uit zichzelf te halen. Peakz Padel heeft alle wedstrijden gewonnen en is daarmee padel Landskampioen!

Uitslagen Winter Eredivisie uitslag:

Wanneer

Waar

Tegenstander

Stand

8 januari

XNRGY

Ulvenhout

4-0 winst Peakz

22 januari

Topspin Plaza

Estate

4-0 winst Peakz

5 februari

Peakz Padel Vijfkamplaan

Padelclub7

4-0 winst Peakz

19 februari

Sportclub Houten

The Padellers

4-0 winst Peakz

5 maart

Topspin Plaza

Groeneveen

4-0 winst Peakz

12 maart

Sport en Recreatiecentrum Rottemeren

Groeneveen

3-0 winst Peakz

Peakz Padel Eredivisie team

In de zomer van 2022 is de KNLTB gestart met de Padel Cupra Eredivisie competitie opzetten. In de zomer en in de winter kunnen alle clubs in Nederland strijden om de titel. Bij de eerste editie van de Eredivisie competitie heeft Peakz Padel haar beste spelers bij elkaar gezocht en is er een Peakz Padel Rekre Sport Eredivisie team gevormd. In de poule fase heeft dit team alles gewonnen op maar twee wedstrijden na. Hiermee kunnen wij met trots vertellen dat ons dreamteam, tijdens de eerste editie in de zomer van 2022 gelijk kampioen is geworden.

De tweede editie is in de winter van 2023 van start gegaan. Met dezelfde spelers is Peakz Padel de strijd aangegaan om de titel te verdedigen. Dit is ruimschoots gelukt. Peakz Padel Rekre Sport 1 heeft alle wedstrijden in de competitie gewonnen! We stellen je graag voor aan onze toppadelspelers.

Leer onze padel Eredivisie spelers beter kennen!

Lees meer

Peakz Padel Rekre Sport padel Eredivisieteam 2023

Sponsoren Peakz Padel Rekre Sport 1 Eredivisie padelteam

Het Peakz Rekre Sport team gaat de strijd aan in de Cupra Eredivisie competitie met haar nieuwe hoofdsponsor GRANDO Keukens | Badkamers!

“Grando Keukens | Badkamers is deze wintercompetitie de nieuwe hoofdsponsor van Peakz Padel Rekre Sport 1. We zijn verheugd dat we deze samenwerking aan kunnen gaan. Grando gelooft in sporten en wil zich met name binden aan de Padel-sport. Deze snel groeiende sport past perfect bij de positionering van Grando Keukens | Badkamers. Daarnaast is padel ook nog eens een heerlijke sport om te doen! We kijken er naar uit om Peakz Padel Rekre Sport 1 te ondersteunen om de kampioenstitel te veroveren.” – GRANDO Keukens | Badkamers

Team Peakz Rekre Sport is een vaste waarde op het hoogste padel niveau bij de KNLTB. Rekre Sport BV is gespecialiseerd in de aanleg van tennis- en padelbanen. Als sportbedrijf dragen wij alle spelers een warm hart toe. Met het Eredivisieteam en haar partners promoten wij deze prachtige sport. We zijn vereerd dat Grando Keukens | Badkamers onze hoofdsponsor is.