IMG 1714 IMG 1714

Peakz Rekre Sport Kampioen van de Cupra Eredivisie Padel

Met trots kunnen wij vertellen dat ons dreamteam, Peakz Rekre Sport 1, kampioen is geworden in de Cupra Eredivisie Padel. Graag stellen wij deze toppers aan jullie voor!

Bram Meijer

In 2010 pakte Bram voor het eerst een padelracket op. Anderhalf jaar heeft hij gewoond en getraind in het zonovergoten Spanje in Bilbao. Dit wierp zijn vruchten af, want hij is inmiddels al 5 jaar achter elkaar Nederlands kampioen padel! Natuurlijk vertegenwoordigt hij ook Nederland tegenover de rest van de wereld in het Nederlands padel team. Nu vliegt Bram de wereld over om te strijden tegen de andere toppers van de wereld. Voor de Cupra Eredivisie vloog hij terug van zijn tour en mag hij deze titel nu ook op zijn naam zetten.

Bram Meijer

Uriël Maarsen

Viervoudig Nederlands kampioen padel, Uriël, vliegt de hele wereld over om zichzelf te meten met andere toppadellers. Om nog beter te worden heeft hij anderhalf jaar in Bilbao gewoond. Nu mag hij samen met Bram in september meedoen op het hoogste niveau van de wereld, de World Padel Tour in Amsterdam.

Uriël Maarsen

Sten Richters

Sten is een van de jongste spelers uit het Nederlands padel team en staat bekent om zijn fenomenale sprongsmashes. Hij heeft in 2022 een half jaar in Madrid getraind bij de M3 Padel Academy. Dit is een van de beste padelscholen ter wereld. Sten heeft een grote bijdrage kunnen leveren aan het kampioenschap van Peakz Rekre Sport 1 in de Eredivisie.

Sten Richters

Jorrit Notenboom

Jorrit is een van de jongste padel toptalenten van Nederland. Hij speelt vanaf de rechterkant en is geweldig met de glaswanden. In 2022 heeft hij hard getraind bij de M3 Padel Academy in Madrid. Nu is hij weer terug en heeft hij samen met zijn team de Cupra Eredivisie titel binnengesleept.

Jorrit Notenboom

Sven Boele

Sven heeft in het Nederlandse padel team gespeeld op het WK in Paraguay in 2017 en in 2018 het EK in Rome. Hij heeft twee jaar in Marbella gewoond om niet alleen zijn padel skills te verbeteren, maar ook om een nog betere padeltrainer te worden.

Sven Boele

Bart van Opstal

Vliegensvlug gaat de padelcarière van Bart. In 2019 pakte Bart pas voor het eerst een padelracket vast. In 2020 speelde hij al in mee in de KNLTB Hoofdklasse competitie en in 2022 mag hij zichzelf Cupra Eredivisie kampioen noemen samen met zijn Peakz Rekre Sport teamgenoten.

Bart van Opstal

Robin Sietsma

Robin is in 2016 begonnen met padellen met een groepje vrienden en raakte gelijk verliefd op de sport. Hij heeft zelfs een plekje in het Nederlands padel team bemachtigd. Ook heeft hij meegespeeld in de World Padel Tour en met het EK in Lissabon in 2019 en het EK in 2021 in Marbella. Naast zelf meespelen in de top vindt hij het leuk om padelles te geven en is hij zijn eigen padelschool in Nederland gestart.

Robin Sietsma