Club Sessions bij Peakz Padel

Benieuwd aan welke club sessions je kan meedoen bij Peakz Padel?

King of the Court

Denk je dat je redelijk goed in padel bent en wil je kijken waar jij en je partner precies staan? Doe mee aan King of the Court en wie weet ga je wel met de kroon naar huis.


Er wordt anderhalf uur gestreden om de plek op baan 1 te bemachtigen. Om het kwartier wordt er gewisseld, sta je op dat moment op voorsprong dan schuif je een baantje omhoog. Als je een wedstrijd verliest, ga je een baantje omlaag. Maar niet getreurd, er worden in totaal acht potjes gespeeld van een kwartier. Er is dus nog genoeg tijd om je als team te herpakken.


Het King of the Court event bij Peakz kent meerdere varianten, zo organiseren wij ook regelmatig een King of the Morning of een Queen of the Court.

Jack's Hustle

Mocht je net verhuisd zijn, nog niet zo lang padellen, of op andere tijden vrij zijn dan je vrienden en wil je spelen met en tegen willekeurige padelspelers? Dan is dit perfect voor jou.


Met Jack’s Hustle regelen wij je medespelers en koppelen we jullie tijdens 90 minuten padellen. Het is bijna een blind-date (zonder dat je thuis gedoe krijgt). Dit kan de hele tijd met dezelfde partner zijn, maar er kan ook doorgewisseld om nog meer verschillende padelspelers te leren kennen.

Het Jack's Hustle toernooi bij Peakz kent meerdere varianten, zo organiseren wij ook regelmatig een Lunch Hustle en de Jack's Hustle 55+.

4 Is the magic number

Dit is een zeer speciaal toernooi omdat een team bestaat uit 4 spelers. Je speelt wedstrijden tegen andere teams en altijd op twee banen tegelijk. Onderling bepaal je wie samenspelen. De scores van beide wedstrijden worden bij elkaar opgeteld. Gaan jullie, of denken jullie er aan om mee te doen aan de KNLTB competitie? Dan is dit het ideale toernooi om te oefenen!

Voorbeeld:

Team 1 vs. Team 2

Uitslag baan 1: 5-4 (winst team 1)

Uitslag baan 2: 2-5 (winst team 2)

Totale uitslag uitslag 1-1


King of the Court x Jack's Hustle

Peakz Kids

Peakz Try-Out

Breakfast Club

Studententoernooi