IMG 9981 2 IMG 9981 2

Club session Jack's Hustle

Doe mee met Jack’s Hustle en leer andere padelspelers van jouw niveau kennen. Wij regelen je padelpartner en tegenstanders. Het is bijna een blind-date, maar dan zonder dat je gedoe krijgt thuis.

Wat is Jack’s Hustle?

Bij Jack’s Hustle speel je meerdere leuke potten padel van ongeveer 20 minuten. Elke wedstrijd speel je met en tegen andere padelspelers. Het lijkt een beetje op de toss of op rackettrekken. Tijdens Jack’s Hustle is er altijd een van onze hosts aanwezig om iedereen de padelbaan op te helpen en te begeleiden bij het husselen.

Jack’s Hustle is de perfecte manier om andere padelspelers te leren kennen van jouw niveau. Elke week is er Jack’s Hustle in alle Peakz Padel steden waar je aan mee kan doen. We zien dat veel spelers na hun eerste keer terug blijven komen. Zo ontstaat er een gezellige community waarbij je elke week bekende spelers tegenkomt. Na het spelen drinken veel spelers nog gezellig een drankje met elkaar. Een leuke manier om padelvrienden voor het leven te maken dus.

"Met de vrienden die ik tijdens Jack's Hustle heb leren kennen, speel ik nu elke week competitie."

Wij regelen de ballen! Heb je nog geen racket? Geen nood, op al onze Peakz Padel clubs hebben we meer dan genoeg Adidas padel huurrackets.

Wisselen van ronde bij Jack's Hustle

Voor wie is Jack’s Hustle?

Voor Jack’s Hustle schrijf je je individueel in. Je hoeft dus niet op zoek naar een padelpartner of naar tegenstanders. Jack’s Hustle is daarom ideaal als jij vaker wil spelen dan je vrienden of bijvoorbeeld als je net verhuisd bent en nog niet zo veel andere padellers kent.

Het is wellicht niet altijd makkelijk om drie andere padelspelers van jouw niveau te vinden. Bij Jack’s Hustle doet de host op de Peakz Padel club zijn best om de niveaus van de spelers juist met elkaar te matchen. Het spelen van wedstrijdjes op jouw eigen niveau is namelijk het allerleukst! Wie weet willen er spelers uit Jack’s Hustle groep wel nog vaker met jou de baan op.

"Ik merk dat ik elke week beter word door te spelen tegen veel verschillende tegenstanders."

Het is geen probleem als je nog niet zo veel padelervaring hebt! Alle niveaus zijn welkom bij Jack’s Hustle. Of je nou nog nooit gepadeld hebt of inmiddels al wekelijks op de padelbaan te vinden bent. De indeling wordt namelijk zo gemaakt dat iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders komt de staan. Er is ook altijd een host aanwezig om je te helpen als het je eerste keer is op de padelbaan.

Tip! Lijkt het je leuk om mee te doen, maar heb je geen zin om elke keer met al die snelle jonge honden in de kooi te staan? Meld je aan voor Old Jack’s.

Wanneer is er Jack’s Hustle bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender

Padelstrategie bespreken tijdens Jack's Hustle

Club session special

Jack’s Hustle vs King of the Court

Deze club session special is een combinatie van onze twee meest populaire club sessions: Jack’s Hustle en King of the Court. Je schrijft je individueel in voor deze club session en speelt meerdere korte padelwedstrijden. Je padelpartner wordt bij aankomst door de host van de Peakz Padel locatie toegewezen. Samen gaan jullie de baan op en staan tegenover een ander gevormd padelkoppel. Als jullie weten te winnen, ga je een baan omhoog en als je verliest ga je een baan omlaag. De volgende ronde speel je niet met dezelfde partner, maar speel je met een andere padelspeler aan je zijde. Er zijn dus geen vaste teams. Het doel is om te eindigen op baan 1. Dan mag jij jezelf de King of the Court noemen. Jack’s hustle vs King of the Court is een leuke manier om je padelnetwerk aan spelers te vergroten!

Wanneer is er Jack’s Hustle vs King of the Court bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender