999 E1 C19 98 FE 46 BF A904 12 DB42415543 999 E1 C19 98 FE 46 BF A904 12 DB42415543

Wintercompetitie 2022/2023
Inschrijving is gesolten

Wanneer het buiten af begint te koelen, zorgen wij voor verhitte wedstrijden op de padelbanen tijdens de KNLTB Wintercompetitie. Op zeven wedstrijddagen speel je om de week tegen verschillende teams voor de felbegeerde titel. Lekker een weekend rust om te genieten van familie en vrienden, om vervolgens de week erop weer keihard jouw tegenstander van de baan te rammen!

Inschrijven competitie

Momenteel is de inschrijving voor de wintercompetitie gesloten, maar niet getreurd want de inschrijving van de voorjaarscompetitie is nu geopend!

Waarom competitie spelen bij Peakz?

🎾Jij en al jouw teamgenoten ontvangen 20% korting op jouw deel van de baanhuur gedurende de competitie wanneer je gaat vrij spelen

🎾Iedereen ontvangt een Bjorn Borg x Peakz Padel shirt

🎾Al je thuiswedstrijden speel je droog en warm binnen in de hal op de mooiste locaties met de beste padelfaciliteiten

🎾Je speelt altijd op 2 banen tegelijk als je thuis speelt

🎾Worden jullie kampioen? Dan wordt dit gevierd en staat er een extra verrassing op jullie te wachten

Het team

Een padelteam bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Op een competitiedag worden er 4 potjes gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler dus 2 wedstrijden per competitiedag. Int totaal komt dit neer op 28 wedstrijden!

Speeldagen

De padel wintercompetitie is net iets anders dan de andere competities. Zeven speeldagen sta jij met je team aan het net in plaats van vijf keer. Je kiest om te spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. De competitie start halverwege november (week 45). Voor alle specifieke data zie de afbeelding hieronder.

Speeldagen wintercompetitie 2022/2023

Niveaus

Alle niveaus kunnen worden aangemeld. Van absolute beginner tot de top van Nederland! De KNLTB zorgt ervoor dat je tegen gelijkwaardige tegenstanders komt te spelen, door de teams in te delen op speelsterkte.

Competitiekosten

De kosten voor de competitie verschillen per locatie en aantal spelers. Deze kosten bestaan uit:

  • Baanhuur (gereduceerd tarief)

  • Gloednieuwe blikken ballen (t.w.v. 20,-)

  • KNLTB teambijdrage die direct wordt afgedragen aan de bond (t.w.v. 45,-)

Wat krijg je van ons?

  • Jij en al jouw teamgenoten ontvangen 20% korting op jouw deel van de baanhuur gedurende de competitie wanneer je gaat vrij spelen!

  • Iedereen ontvangt een Bjorn Borg x Peakz Padel shirt (t.w.v. €30,-)
  • Worden jullie kampioen? Dan wordt dit gevierd en staat er een extra verrassing op jullie te wachten

Het overzicht van de kosten per padellocatie staan hieronder afgebeeld:

*LET OP! Bovenstaand overzicht is exclusief de KNLTB spelersbijdrage 2022 van €20,- euro per speler. Hiermee ben je het hele jaar lid bij de KNLTB en kan je aan alle officiële toernooien en competities meedoen. Heb je in 2022 al competitie gespeeld bij Peakz Padel? Dan hoef je deze bijdrage niet opnieuw te betalen.

Inschrijven

Alleen de teamcaptain van het team hoeft een ticket te kopen. Je doet eerst een aanbetaling van 100,-. Binnen 5 werkdagen ontvang je dan een mail van ons met de resterende informatie en factuur.

Je kan je ook inschrijven in de app als je in het menu de kalender kiest.

De deadline voor het inschrijven van je team is 11 september en er is beperkt ruimte dus wees er snel bij! vol=vol

Wil je meedoen met de Hoofdklasse of de Eredivisie?

Stuur ons dan ook nog even een mailtje: competitie@peakzpadel.nl

Heeft jou teamcaptain jouw team al aangemeld?

Vergeet dan niet je als individuele speler ook nog even aan te melden. Het spelerslidmaatschap van de KNTLB is verplicht als je mee wil doen met de competitie. Met het KNLTB spelerslidmaatschap ben je verzekerd tijdens je wedstrijden. Daarnaast mag je het hele jaar competitie spelen voor Peakz Padel en mag je meedoen met alle officiële KNLTB padel (en tennis) toernooien!

Björn Borg official partner van de Peakz Padel competitie!

We zijn trots op dit nieuwe partnership met Björn Borg. We delen vergelijkbare core values en brand voice. Beide ademen we de passie voor padel en winning attitude die Björn Borg back in the days ook had. Samen gaan we ervoor zorgen dat alle competitieteams er fantastisch uitzien on court!

Peakz Padel Utrecht Zeehaenkade

Schrijf je hier in voor de Peakz Padel competitie nieuwsbrief

STYLE IS A TEAMGAME #TRAINTOLIVE