20210506 174310 20210506 174310

PADELLEN OP EEN BAAN IN
GRONINGEN

Er gaat niets boven een potje padel in Groningen

Euroborg
Peakz Padel Euroborg is de grootste padelclub van Groningen. Sinds kort zijn er twee padelbanen bijgekomen, waardoor er maar liefst acht indoorbanen liggen. Meer dan genoeg ruimte dus om je talent voor padel te laten zien! Daarnaast heeft deze club ook alle faciliteiten om er voor en na de padelsessie prettig te verblijven. Zo heeft het een grote bar met een riant terras, waar na het spelen alle ruimte is voor de gezelligheid en het toeschouwen. Het beschikt ook over een vergaderzaal waar je voor je potje padel kan vergaderen met collega’s of relaties. Tot slot kun je, voordat je naar de bar gaat voor het welverdiende drankje, gebruik maken van de ruime kleedkamers met douches.

Suikerterrein
Gelegen op het voormalige Suikerterrein en met maar liefst 5 buitenbanen is dit dè outdoor padellocatie van Groningen. Deze locatie beschikt over een prachtig terras, waar je na het spelen heerlijk kan genieten van een koud drankje, met uitzicht op de iconische Suikerfabriek. In de warme maanden zullen er rondom de padelbanen weer veel festivals plaatsvinden, waardoor je in een geweldige sfeer kan spelen. Deze tweede locatie van Groningen zal binnen een mum van tijd uitgroeien tot één van de favoriete hotspots van menig padeller in Groningen, waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat de perfecte vibora kan oefenen. Padelbaan boeken? Klik op de blauwe button!

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel op het Forum in Groningen

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een padelbaan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductieles en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.