Haarlem Haarlem

PADELLEN OP EEN BAAN IN
HAARLEM

Wanneer zien we jou shinen bij de Lichtfabriek?

Peakz Padel Lichtfabriek is onze eerste padellocatie in Haarlem. Met 4 outdoor-banen is dit de plek om met je vrienden een balletje te slaan, om daarna een drankje te drinken op het terras bij de bar met goed zicht over de padelbanen. Ideaal om achteraf na te praten over die prachtige passing en mislukte bandejas. Er is altijd een host aanwezig om de regels van padel even uit te leggen – en hij geeft je ook graag nog wat handige tips & tricks om bij andere tegenstanders wel aan te kunnen komen met de bandeja. Het is mogelijk om gratis te parkeren op de Mickelersweg. Zin om te padellen? Klik op de blauwe button!

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel in Haarlem

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een baan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductie-les en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.