IMG 4529 IMG 4529

PADELLEN OP EEN BAAN IN
SITTARD

Become a part of Peakz in ...

Dé padelclub van Limburg. Peakz Padel Sittard telt zes padelbanen, waarvan één single court. De enige bij Peakz tot dusver, maar nu al een groot succes! Naast het vermaak op de padelbaan, is er ook genoeg vermaak naast de baan. Dankzij de riante bar en jullie Limburgse gezelligheid heeft iedereen genoeg ruimte om de ultieme beleving te ervaren. Wil je een padelbaan boeken? Druk op de blauwe button!

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel in Sittard

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een baan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductie-les en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.