KARI 20220513 0049 BESTSELLER Peakz Padel 1 KARI 20220513 0049 BESTSELLER Peakz Padel 1

Club session Pop-up padeltoernooi

Een padeltoernooi speel je bij Peakz Padel! Wedstrijden spelen haalt het beste spel in je naar boven. Je bent nog sneller en speelt de slimste balletjes. In volle concentratie, want je padelpartner laat je niet in de steek. Elke maand worden er verschillende pop-up toernooien georganiseerd bij Peakz Padel, waar jij aan mee kunt doen!

Padeltoernooien bij Peakz Padel

Voor de padeltoernooien van Peakz Padel schrijf je je in met jouw favoriete padelpartner. Samen spelen jullie altijd meerdere padel wedstrijden op een dag. Gegarandeerd dus dat je bezweet van de baan af komt na het padellen! Een pop-up toernooi bij Peakz Padel duurt meestal een dagdeel en sluit je natuurlijk af met een hapje en een drankje waarbij de mooiste rally’s worden nabesproken.

Van padeltoernooien spelen word je beter

Door het spelen van padelwedstrijden zal je zien dat je steeds beter wordt in padel. Elke speler heeft bijvoorbeeld weer een andere service waar je mee om moet zien te gaan. Misschien spot je wel slimme trucjes bij je tegenstanders die je in de volgende wedstrijd zelf uitprobeert. Zo kan je na elke wedstrijd de rally’s met je padelpartner bespreken en samen tot de ultieme padeltactiek komen. Hiermee winnen jullie nog meer wedstrijden!

Head coach Jaime: “You learn a lot by playing matches”

Padel spelen op jouw niveau

Padel wordt steeds populairder in Nederland, waardoor er ook steeds meer padelspelers met verschillende niveaus de baan op stappen. Veel padeltoernooien bij Peakz Padel hebben een aparte inschrijfmogelijkheid voor de verschillende niveaus. Zo probeert Peakz Padel bij alle Club Sessions spelers met hetzelfde speelniveau tegenover elkaar te zetten. Het spelen van wedstrijden is natuurlijk het leukst als je wordt uitgedaagd door gelijkwaardige tegenstanders.

"Bij Peakz Padel toernooien leer je veel nieuwe spelers met hetzelfde niveau kennen. Met de spelers die ik daar heb ontmoet, speel ik nu nog steeds!"

Padellers die vaak met dezelfde spelers spelen, vinden het soms lastig om in te schatten wat hun huidige niveau is. Een padeltoernooi is het perfecte event om daarachter te komen. Is jouw service echt zo onhoudbaar of zijn er spelers die deze wel listig kunnen terugslaan? Door verschillende wedstrijden tegen andere tegenstanders te spelen, kom je er vanzelf achter waar jij momenteel staat in de padelwereld!

Niks is leuker dan een padelwedstrijd winnen

Pop-up toernooien bij Peakz Padel

Funky Friday

Met beats, bites en spannende wedstrijden ga jij gegarandeerd goed het weekend in! Tijdens dit padel evenement speel je samen met jouw padelpartner minimaal 4 wedstrijden in een poule vorm. De poules worden ingedeeld op het speelniveau van de spelers. Na de wedstrijden gaan we nog niet naar huis, maar komen de drankjes op tafel en wordt de eerste bodem gelegd met lekkere fingerfoods. Langzaam wordt de volumeknop omhoog gedraaid en doet Funky Friday zijn naam eer aan!

De DJ draait funky plaatjes na het padellen

Is Funky Friday binnenkort bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender

Super Sunday

Super Sunday is hét padeltoernooi om je weekend sportief af te sluiten. Trommel je favoriete teamgenoot op en speel meerdere wedstrijden. Op je gemak wissel je van baan en doe je nog een afsluitend drankje met iedereen. Dit allemaal met de heerlijke zondag vibes. Door de vele rally’s en korte sprintjes is je hoofd na afloop helemaal leeg en ben jij ready om een nieuwe week in te gaan!

Napraten over de mooiste padelrally's

Is Super Sunday binnenkort bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender

Studententoernooi

Samen met jouw studiegenootje ga je de uitdaging aan tegen andere studenten. Voor een zacht studentenprijsje spelen jullie meerdere padelwedstrijden. Dit padel event vindt altijd doordeweeks plaats, maar natuurlijk niet te vroeg op de dag. Uitgeslapen en wel worden de meest listige balletjes gespeeld. In no time sta je op scherp! Van het sporten krijg je dorst, daarom wordt het studententoernooi altijd afgesloten met een gezellige borrel.

Tussen de wedstrijden uitrusten op de zitzakken met een drankje erbij

Is het studententoernooi binnenkort bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender

4 is the Magic Number

Bij de meeste padeltoernooien vorm je met z’n tweeën een team, maar bij 4 is the Magic Number schrijf je je in met vier padelspelers. Er worden meerdere wedstrijden gespeeld, waarbij je steeds met iemand uit je team speelt. Als je een wedstrijd wint, ontvang je een punt voor jouw team. Wanneer je hebt gespeeld, kunnen andere spelers van je team de baan op. Jij staat dan natuurlijk aan de rand van de kooi om je teamgenoten aan te moedigen! Het team met de meeste punten aan het eind van dit padel evenement wint! 4 is the Magic Number is een leuke Club Session om je voor te bereiden op de padelcompetitie.

Samen met de tegenstanders doe je nog een hapje en een drankje

Is 4 is the Magic Number binnenkort bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender

Peakz Padel offside

Hét padeltoernooi voor de amateurvoetballer: Peakz Padel offside. Tijdens dit padeltoernooi speel je met jouw teamgenoot tegen duo's van andere voetbalverenigingen uit de stad. Jullie dragen de naam en het tenue van jullie voetbalclub. Er is dus een eer hoog te houden. De rest van de spelers uit jullie elftal zijn natuurlijk ook uitgenodigd voor dit padel event, om jullie naast de kooi naar de overwinning te juichen.

In het shirt van jullie voetbalclub spelen jullie de wedstrijden

Is Peakz Padel offside binnenkort bij jou in de buurt?

Meer informatie

Horecatoernooi

Als je een echte horecatijger bent, ben je altijd aan het werk als je vrienden vrij zijn en andersom. Daarom organiseert Peakz Padel een padel evenement speciaal voor spelers die in de horeca werken. Vraag daarom jouw collega om samen de padelbaan te betreden. Je speelt tegen teams met spelers die werken voor andere bars, cafés, kroegen en restaurants uit de stad! Na afloop mogen jullie plaatsnemen en worden jullie natuurlijk netjes bediend door de hosts van Peakz Padel.

Is het horecatoernooi binnenkort bij jou in de buurt?

Bekijk de kalender