JORDISLOOTSXPEAKZ 09079 2 JORDISLOOTSXPEAKZ 09079 2

Er valt altijd wat te vieren

Als jij dit jaar in charge bent om de familiedag of een vrijgezellenparty te organiseren, ben je bij Peakz Padel aan het juiste adres. Onze padelbanen zijn geschikt voor alle denkbare feesten en uitjes. Van kinderfeestjes tot het vieren van het kampioenschap van jouw hockeyteam. Iedereen kan padellen en dus heeft de hele groep gegarandeerd een te gekke dag op en naast de padelbaan.

Kies jouw VOORKEUR

Voor alle groepen, clubs en feestjes

Padel is een sport die iedereen kan beoefenen, ongeacht leeftijd of niveau. Voor een beetje meer uitdaging en tactiek kunnen er lessen van een coach worden bijgeboekt. Zo weet je zeker dat je je schoonmoeder met 6-0, 6-0 van de baan veegt.

Klaar om te juichen?

Padel speel je in dubbels, dus twee tegen twee. Met een grote groep kan er op allerlei manieren worden gerouleerd. Wel zo leuk, want zo krijg je de kans om iedereen een keer te verslaan. Beginnen jullie met de jongens tegen de meisjes of juist de oudjes tegen de jonkies?

Baan geboekt? Hooray! Padellen is het lekkerst in een sportieve outfit. Zorg daarnaast voor schoenen met grip onder de zool, zo weet je zeker dat je geen bal mist. Om te voorkomen dat je na het padellen uitgehongerd naast de baan staat, kunnen er optioneel borrels & bites, een BBQ of een uitgebreide lunch worden bijgeboekt. Dat is pas echt winnen.

Snel en eenvoudig meerdere banen boeken?

Boek meerdere padelbanen

I CAN RESIST EVERYTHING
EXCEPT PADEL

~ JACK PEAKZ ~