KARI 20220513 0049 BESTSELLER Peakz Padel KARI 20220513 0049 BESTSELLER Peakz Padel

Stage Vacature Customer care & events

Taakomschrijving

Bij Peakz staat alles in het teken van de snelst groeiende sport ter wereld: padel. Deze dynamische sport, vaak omschreven als een combinatie tussen tennis en squash, is bezig aan een explosieve groei in Nederland en daarbuiten. Met 66 padelbanen verdeeld over 11 locatie's is Peakz marktleider in Nederland. Onze missie is iedereen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met deze dynamische sport!

Werkzaamheden

Vanaf juli 2022 wordt Customer Care binnen de Peakz organisatie geprofessionaliseerd. We denken opnieuw na over onze bereikbaarheid en gaan met een portal werken waarbij klanten ons via de moderne kanalen (e-mail, whatsapp, social media etc) kunnen bereiken. We gaan o.a. werken met een chatbot/flowbot maar natuurlijk is er ook persoonlijk contact via de genoemde kanalen. Tijdens deze stage werk je mee aan het inrichten van het omnichannel portal. Je bent actief betrokken bij het optimaliseren van onze FAQ, de verschillende flows en hoe we het contact met onze klanten kunnen verbeteren. Je beheert de portal en handelt alle binnenkomende berichten zelfstandig af. Doordat je zelf het klantcontact hebt, weet jij als geen ander of alles goed is ingericht.

Peakz is een dynamisch bedrijf en tijdens je stage zul je dan ook betrokken worden bij een diversiteit aan projecten en taken. We laten je ook graag kennis maken en meewerken met onze events afdeling. Er komt veel kijken bij het organiseren van compleet verzorgde padel events inclusief catering en andere specifieke wensen van klanten! Je doet ervaring op met klantcontact, contact met leveranciers, organisatie en administratie.

Gewenste profiel

Wanneer ben je geschikt voor deze stage?

- Je kunt je goed verplaatsen in de klant en bent vriendelijk en enthousiast.

- Je werkt netjes en secuur.

- Je bent communicatief vaardag in woord en geschrift(Nederlands/Engels).

- Je bent leergierig en hebt een positieve houding.

- Je bent woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

Wat bieden wij?

- Je krijgt de kans om mee te kijken bij een zeer snel groeiend bedrijf.

- De werkzaamheden zijn heel divers dus je doet veel ervaring op.

- Tijdens je stage zie je het resultaat van jouw werk in de praktijk.

- Je komt terecht in een jong en bruisend bedrijf.

- Marktconforme stagevergoeding.

Heb jij interesse in deze stageplek?

Stuur ons dan een mailtje