IMG 0095 2 2 IMG 0095 2 2

Padellessen bij Peakz Padel

Padellessen bij Peakz Padel zijn er voor iedereen! Of je nu padelles wilt omdat je een absolute beginner bent of juist omdat je de smaak te pakken hebt en beter wilt worden, onze Peakz Padel Academy padeltrainers staan te popelen om met je aan de slag te gaan!
Introductieles
Ben jij ready om de eerste stappen van je padel carrière te zetten? Boek dan een introductiepadelles
individueel inschrijven
Lespakket 5x
Boek een lespakket van 5 padellessen en werk samen met een top padelcoach aan jouw padelskills!
Vol=vol
UITVERKOCHT
Lespakket 10x
Boek een lespakket van 10 padellessen en werk samen met een top padelcoach aan jouw padelskills!
Vol=vol
Tijdelijke actie
Losse padelles
Verbeter specifieke padelskills. Je bepaalt zelf met wie en hoeveel spelers je komt (max 4).
nu in Zwolle
Kids lessen
Peakz vervolgt padellessen voor kinderen! Elke week spelen met kids van je eigen leeftijd.
vanaf €12,50 per uur

Meer informatie?

Wil je meer weten over de verschillende soorten padellessen die we aanbieden? Lees hieronder wat elk lespakket precies inhoudt.

Introductie padelles

Boek nu een introductie padelles om kennis te maken met padel. Bij Peakz Padel krijg jij les van een Peakz Padel Academy trainer, en ben je dus gegarandeerd van een kwalitatieve en energieke kennismaking met padel.

Geen groepje? Geen probleem! Je kunt je als individu voor deze padelles inschrijven. Wil je liever een privéles bij Peakz Padel? Probeer dan alle vier de tickets te bemachtigen.

Boek hier jouw introductieles

Padellessen 5x

Padellessen boeken doe je heel eenvoudig bij Peakz Padel. Verzamel je crew en schrijf je in!

Tijdens de 5 padellessen werk je samen met een echte Peakz Padel Academy trainer aan je padelskills! De padellessen zijn speciaal opgebouwd, zodat je elke week weer iets nieuws leert. Aan het einde van de 5 padellessen heb je een sterke basis op het gebied van positionering, controle en de padelslagen. De Peakz Padel Academy coach helpt je het spel echt te begrijpen.

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lesreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je padellessen de tips van je coach in praktijk brengen.

Boek hier jouw lespakket

Padellessen 10x

Padellessen boeken doe je eenvoudig bij Peakz Padel. Verzamel je crew en schrijf je in!

Bij Peakz Padel krijg jij padelles van een Peakz Padel Academy trainer en ben je dus gegarandeerd van kwalitatieve padellessen, altijd gevarieerd, speels en energiek. De trainer bouwt het programma op zodat je elke week steeds beter wordt in padel. Tijdens de 10 padellessen werken jullie aan een sterke basis, maar daarnaast is er tijd om dieper in te gaan op meer gecompliceerde technieken en strategieën.

Als leuk extraatje krijg je tijdens je lesreeks 50% korting op je eigen deel van je baanreservering! Zo kan je extra voordelig naast je padellessen de tips van je coach in praktijk brengen.

Padelles voor kinderen

Peakz Padel gaat weer van start met nieuwe padellessen voor kinderen. De kinderen padellen elke woensdag met kids van hun eigen leeftijd. De padellessen worden gegeven door een echte Peakz Padel Academy kids coach, dus ben je gegarandeerd van kwalitatieve padellessen. De lessen zijn gevarieerd, speels en energiek. Denk jij dat dit iets is voor jouw kind? Meld ze dan snel aan!

Vanaf € 12,50 per les inclusief rackethuur en begeleiding van de best opgeleide kids coaches! Nu met gloednieuwe oefeningen opgesteld door onze hoofdcoach.

Boek hier jouw kids les

Padellessen bij Peakz Padel

Alle trainers bij Peakz Padel zijn opgeleid bij de Peakz Padel Academy door onze head coach Jaime. Vier keer per jaar worden alle padeltrainers van Peakz opnieuw klaargestoomd om jullie lessen zo goed mogelijk voor te bereiden tijdens de Peakz Academy coachdag. Zo garanderen we de hoge kwaliteit van onze padellessen.

Bij Peakz Padel bieden we vooral padellessen indoor aan, maar in de zomer zijn er ook padellessen outdoor op onze unieke padellocaties. De padeltrainers verzorgen alle benodigdheden voor de padelles. Heb je nog geen padelracket? Geen probleem, je mag gratis een racket van ons lenen tijdens je padellessen.

Rondom de lesreeksen is het ook mogelijk om padellessen te volgen. Tijdens de speciale actieweken is het mogelijk om een losse padelles of privéles te boeken bij Peakz Padel. Hou de website goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze speciale actieweken.

Schrijf je hier in voor de padelles nieuwsbrief van Peakz Padel