IMG 9710 IMG 9710

Padelles voor kinderen

Padelles voor kinderen zijn er op alle Peakz Padel clubs. Elke woensdag middag worden de padellessen voor kinderen gegeven door echte Peakz Padel Academy coaches en de leukste Peakz kids hosts! Zo kan jij de beste worden in de meest opkomende en populaire sport van Nederland!

Padelles voor kinderen

Padelles voor kinderen volg je natuurlijk bij Peakz Padel! Peakz Padel verzorgt de padellessen voor kinderen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Oisterwijk en Heemskerk!

Jongens en meisjes. Jong en oud. Starter of gevorderd. Iedereen kan de padelbaan op! Tijdens de padellessen van Peakz Padel staat plezier altijd voorop. Wil jij na school de perfecte smash slaan waar je vrienden nooit meer bij kunnen? Meld je dan nu aan voor padelles!

Wanneer is er padelles voor kinderen?

Elke woensdag zijn er padellessen voor kinderen. De padellessen duren een uur en starten tussen 14:00 en 17:00. Hoe laat de les precies start, verschilt per Peakz Padel club en per leeftijdscategorie. Op de aanmeldpagina vind je de exacte starttijd van jouw gewenste padelles.

Meer informatie of gelijk aanmelden?

Boek hier

Wat kost een padelles voor kinderen?

Een padelles voor kinderen kost tussen de € 12,50 en € 15,- per les. Op de aanmeldpagina vind je de exacte prijs van de les of lesreeks.

Heb je nog geen padelracket? Geen probleem. Tijdens je padelles mag je gratis een padelracket van ons lenen! De leraar neemt natuurlijk ook de ballen en andere materialen mee. Zorg ervoor dat je sportieve kleren aan hebt en met sportieve schoenen zonder noppen de baan op gaat.

Tijdens de padelles kan je altijd een padelracket van ons lenen

Leeftijden voor padelles voor kinderen

Peakz Padel geeft lessen voor kinderen van alle leeftijden. De verschillende leeftijden zijn in groepen verdeeld zodat je altijd met kinderen van je eigen leeftijd padel speelt. Wil je liever in een groep meespelen buiten je eigen leeftijdscategorie, bespreek dit dan even met de padelleraar op de club of neem contact op met training@peakzpadel.nl.

Eredivisie padelspeler Bart van Opstal: “Als je prof wil worden, zorg dan dat je plezier in het spel houdt. Dan bereik je het meest en groei je het best.”

Ook als je pas net begint met padel kan je gemakkelijk aansluiten. De leraar is in staat om ook beginnende padellers op weg te helpen tussen de gevorderder spelers. Iedereen leert op zijn eigen tempo!

Leeftijdscategorie 5 t/m 8 jaar

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met padellen. Padel is leuk voor jong en oud. Bij de padellessen ligt de focus dan ook vooral op het hebben van plezier! De kinderen moeten nog wennen aan het racket en aan de padelballen. Daar helpen onze Peakz Padel Academy coaches en de Peakz kids hosts de kinderen mee doormiddel van leuke spelvormen. De coördinatie van deze jongste groep kinderen is nog volop in ontwikkeling, maar ze leren dan ook als een racket. Zo worden de spelvormen voor deze kids steeds uitdagender.

Leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar

Deze leeftijdscategorie is ideaal om te starten met padel. Natuurlijk staat het hebben van plezier bovenop bij deze padellessen voor kinderen. De kinderen leren tijdens de padellessen verschillende slagen aan en de spelregels van het spel. Door het spelen van leuke spelvormen worden de kinderen steeds beter in padel en wordt het spelen van wedstrijdjes nog leuker.

Leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar

De tieners in deze leeftijdscategorie komen vanuit school of huis naar de Peakz Padel club geracet! Niks lekkerder dan na het vele stilzitten in de schoolbanken, dan de perfecte smash in het hoekje van de baan slaan!

In deze groepen werken we toe naar het perfectioneren van de verschillende padelslagen, de positionering op het veld en wat de beste tactiek is. Bij de padellessen staat plezier voorop. Tijdens het spelen van veel verschillende en uitdagende padel spelvormen worden de kinderen steeds beter.

Ben je ouder dan 16 jaar dan adviseren we je om een reguliere les voor volwassen te nemen. Wil je toch graag nog meedoen met de padellessen voor kinderen, bespreek dit dan even met de padelleraar op de club of neem contact op met training@peakzpadel.nl.

Bij de padellessen voor kinderen worden verschillende spelvormen gespeeld

Een padelles voor kinderen een keer uitproberen?

Wil je een padelles eerst een keertje uitproberen? Leuk! Onze Peakz Academy coaches en enthousiaste kids hosts willen je met alle liefde tijdens een van de lessen voor kinderen ontvangen. De lessen bij Peakz Padel zijn voor alle niveaus, dus ook als je nog niet eerder hebt gepaddeld kan je meedoen. Trek sportieve kleren en sportieve schoenen zonder noppen aan en let’s go! Een padelracket kan je altijd gratis van ons lenen tijdens je les!

Een padel lesreeks voor kinderen

Nadat je een padelles een keer geprobeerd hebt, raadt Peakz Padel de lesreeksen voor kinderen aan. De lesreeksen zijn in een bepaalde manier opgebouwd door onze head coach Jaime. Tijdens het volgen van de lesreeks beleven de kinderen het meeste plezier en leren ze uiteraard het meest! Tijdens de lesreeks worden er vriendschappen gesloten en zo ook de perfecte padelmaatjes gevonden om vaker mee de baan op te kunnen.

Vrienden maak je bij padelles voor kinderen

Door wie wordt de padelles voor kinderen gegeven?

De padellessen voor kinderen worden altijd gegeven door een enthousiaste Peakz kids host! Deze kids hosts vinden padel geweldig en staan het liefst elke dag op de baan. Met gemak brengen ze daarom hun liefde voor padel over aan de kinderen in de les. De Peakz Padel kids hosts zijn allemaal opgeleid door onze head coach Jaime en hebben een VOG. Zo garanderen we een hoge kwaliteit van de lessen. Bij de padellessen voor kinderen staat plezier altijd voorop!

De Peakz kids hosts staan niet altijd alleen met de kinderen op de baan. Een echte Peakz Padel Academy coach helpt de lessen verzorgen. Ook zij beschikken natuurlijk over een VOG. Deze padelcoaches worden het hele jaar door opgeleid en getraind om zo de spelers van Peakz Padel van de beste lessen te voorzien!

Padellessen voor kinderen worden gegeven door Peakz Padel Academy coaches en de leukste kids hosts!

Waar zitten de ouders of verzorgers tijdens de kinderlessen?

Tijdens de padelles voor kinderen kunnen de ouders of verzorgers gemakkelijk komen kijken. Elke Peakz Padel club beschikt over een fijn horecagedeelte waar je rustig kan gaan zitten en eventueel wat kan eten of drinken. De horeca kijkt vaak uit over de banen waar de kinderen les hebben. Toch nog even wat laatste paar dingetjes op je laptop regelen terwijl je kind de mooiste smashes slaat? Geen probleem! Er is wifi en stroom aanwezig.

Veel kinderen die les hebben bij Peakz Padel raken verslaafd aan padel. Deze gezonde verslaving delen ze graag met hun ouders, verzorgers en andere familieleden, dus wees voorbereid om mee de baan op gesleurd te worden!

Schrijf je hier in voor de kids nieuwsbrief van Peakz Padel

Peakz Padel Kids