IMG 6013 IMG 6013

Local Heroes

Peakz Padel is trots op haar Local Heroes. De Peakz Padel clubs zijn over het hele land verspreid. Samen met onze local heroes willen we iedereen in Nederland de padelbanen op krijgen. Ben jij al een echte Peakz Padel fan?

Peakz Padel x VodafoneZiggo

Peakz Padel is trots op haar nieuwe officiële partner VodafoneZiggo. Het telecombedrijf is sinds vorig jaar gestart met het uitzenden van padel op de Nederlandse televisie. Vanaf dit jaar verbinden Peakz Padel en VodafoneZiggo ook mensen op de baan, met unieke deals voor klanten om zelf te padellen!

"Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en met Ziggo Sport zorgen we dat onze klanten kunnen genieten van de World Padel Tour. Dat we dankzij de samenwerking met Peakz onze klanten nu ook nog eens de kans geven om zélf padel te spelen, is bijzonder en een mooie nieuwe stap in ons klantprogramma Priority. Zo kunnen we klanten niet alleen de beste kijkervaring bieden als het op sport en entertainment aankomt, maar kunnen we ze het ook echt laten beleven. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!", aldus Thomas Metz, Manager Brand Partnerships bij VodafoneZiggo.

Peakz x Björn Borg

Björn Borg is de official partner van de Peakz Padel competitie!

We zijn trots op ons partnership met Björn Borg. We delen vergelijkbare core values en brand voice. Beide ademen we de passie voor padel en winning attitude die Björn Borg back in the days ook had. Samen gaan we ervoor zorgen dat alle competitieteams er fantastisch uitzien on court!

Thomas Boerma - "Onze payoff “Train to Live” sluit naadloos aan op de uitstraling en visie & missie van Peakz. We kunnen niet wachten om het partnership te activeren en samen te groeien en de padel markt te veroveren”.

Peakz Padel competitiespelers krijgen een gratis Björn Borg shirt

Peakz x PEC Zwolle

PEC Zwolle sluit een samenwerking met Peakz Padel. Vanaf aankomend seizoen sluit ook Peakz Padel aan bij het grootste netwerk platform van de Regio Zwolle. Door deze samenwerking zullen zowel de businessclubleden als supporters van PEC Zwolle de mogelijkheid krijgen om kennis te gaan maken met padel.

Jurian Meijntjes (salesmanager PEC Zwolle), Hans Roman (clubmanager van Peakz Zwolle) en Nick Hersevoort (CMO Peakz Padel)

Peakz x Fortuna Sittard

Peakz Padel sluit samenwerking met Fortuna Sittard! Om eens in voetbaltermen te spreken is de samenwerking met Fortuna Sittard het perfecte een-tweetje.

Jiry Funke (Commercieel Manager Fortuna Sittard) en Peter Donners (Club Manager Peakz Padel Sittard Riekswaeg Zuid)

Peakz x FC Groningen

Sinds 2021 heeft Peakz Padel een mooie samenwerking met de lokale FC en zijn wij Vriend van de stichting FC Groningen in de Maatschappij. Samen organiseren wij verschillende activiteiten voor onder andere de supporters en businessclub leden. We proberen samen alle Groningers in beweging te krijgen en kennis te laten maken met de prachtige sport padel!

Wil jij ook local hero worden?

Stuur ons dan een mailtje