Webhelden padellen Webhelden padellen

Nieuwjaarsborrel organiseren bij Peakz

Ben jij dit jaar uitgekozen om de kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren voor je vrienden, familie of collega's? Dan heb jij de perfecte locatie voor een unieke borrel gevonden. Bij Peakz Padel is veel mogelijk en denken we graag met je mee om er een gaaf event van te maken.

Nieuwjaarsborrel organiseren voor je collega's


Kerstmis en oud en nieuw zijn het perfecte moment om de successen die dit jaar binnen je bedrijf behaald zijn te vieren. Een sportief event is dé manier om alle collega’s te bedanken voor hun inzet. Wil je dit jaar de nieuwsjaarsborrel op een unieke locatie? Dan is Peakz Padel de perfecte locatie voor jouw feest.

De padelbaan op met je collega's

Je start sportief door allemaal de padelbaan op te gaan. Na een jaar lang je in het zweet te hebben gewerkt op de werkvloer is het tijd om jouw baas ook een keer bedekt in het zweet te zien. Padel is een populaire upcoming sport die makkelijk te spelen is, ook als je het nog nooit eerder gedaan hebt. Doordat het spel in een kooi gespeeld wordt, blijft de bal langer in het spel en ontstaan er al snel leuke rally’s. Dus ook de collega’s met minder balgevoel, conditie of padelervaring kunnen mee de padelbaan op! De padelrackets en padelballen krijgen jullie natuurlijk van ons.

Padelrackets en padelballen zijn inbegrepen. We hebben altijd genoeg in huis voor iedereen

Padellen bij Peakz Padel Heemskerk

Borrelen en dineren

Van het padellen krijgt iedereen flink dorst. Een mooi moment om het glas te heffen en van start te gaan met een gezellige borrel. Voordat iedereen onder de tafel ligt, is het belangrijk dat er een bodem gelegd wordt. Het is mogelijk om bij Peakz een borrelplank te bestellen, maar ook uitgebreidere maaltijden behoren tot de mogelijkheden. In ons foodbook vind je al het lekkers dat Peakz te bieden heeft.

Tip: Eerst nog wat samen bespreken? Vooraf vergaderen in een van onze vergaderzalen is mogelijk.

Borrelplank

Lijkt het jou leuk om bij Peakz Padel je Kerstmis- of nieuwjaarsborrel te houden? Vul onderstaand formulier dan in en we nemen snel contact met je op. Bij Peakz is veel mogelijk en we denken graag met je mee om er een passend feest van te maken.

Nieuwjaarsborrel organiseren voor vrienden en familie

Lijkt het jou leuk om het jaar mooi af te sluiten met jouw dierbaren en ben je opzoek naar een unieke locatie? Dan ben je bij Peakz Padel aan het juiste adres. Ook voor vrienden, familie of je sportteam organiseren we graag een bijzondere Kerstmis- of nieuwjaarsborrel.

De padelbaan op met je familie of vrienden

Soms kan het vinden van een geschikte activiteit lastig zijn, omdat iedereen iets anders leuk vindt. Padel is een sport die makkelijk te spelen is voor iedereen. Ook als je padel nog nooit gespeeld hebt, is het gemakkelijk om al leuke rally’s met elkaar te spelen. Dus ook je luie oom of je veel te fanatieke vriendin kunnen het gezellig hebben op de padelbaan.

Padellen met je team of vrienden

Borrelen of dineren

Bij Peakz Padel zijn er veel verschillende mogelijkheden voor een borrel of voor een hapje eten. In ons foodbook vind je de maaltijden die we aanbieden. Niet zo veel honger, maar wel zin in een rijkgevulde borrelplank, geen probleem!

borrelsnacks voor na het padellen

Begin jij al te trappelen om je vrienden of familie te vertellen dat het kerstfeest dit jaar bij Peakz Padel zal plaatsvinden? Vul dan onderstaand formulier snel in!