IMG 5492 IMG 5492

Peakz' premium Partners

Graag stellen wij de partners van Peakz Padel aan jullie voor!

Adidas

Adidas wil iedere padel speler voorzien van de beste rackets en accessoires. Hierdoor is iedere speler in staat het maximale uit zichzelf en zijn of haar spel te halen. Ook spelen een aantal van de beste spelers ter wereld met de rackets van Adidas, waaronder de nummer 1 van de wereld, Ale Galan. De rackets van Adidas kenmerken zich door de verschillende technologieën in de frames en door de brede collectie is er voor iedere speler het perfecte racket te vinden.

Adidas Padel is trots op het partnership met Peakz, waardoor nog meer padellers in aanraking kunnen komen met de collectie. De Adidas rackets zijn te huur en te koop op alle locaties van Peakz Padel.

Adidas

Redmore

Redmore houdt van uitdagingen. We verbinden als sponsor enthousiast onze naam aan het pionierswerk van het goed georganiseerde Peakz om Padel nog groter te laten groeien. We merken het bij onze eigen collega’s: Padel is een sport die vooral jongeren trekt om zich aan over te geven en hun talent te testen. Diezelfde jongeren zijn ook onze doelgroep. Onze unieke samenwerking met Peakz Padel is daarom – om in de sport te blijven- vanuit alle hoeken raak.

Redmore is de optelsom van Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis en ITDS. Samen maken we financiële dienstverleners, zakelijke dienstverleners en overheden klaar voor succes in een andere toekomst. Met denk- en daadkracht in Risk, Business, Technologie, Legal en Finance maken de 1800 consultants van Redmore het verschil voor opdrachtgevers in Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen.

Ook op zoek naar meer beweging, meer kansen en meer succes?

Redmore