Jordi Slootsx PEAKZPADEL2222222222 03780 Jordi Slootsx PEAKZPADEL2222222222 03780

Heemskerk vacature Padeltrainer

Ben jij degene die iedereen enthousiast kan maken voor padel en je kennis graag wil overbrengen aan onze fanatieke spelers? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vanwege de verdere groei van het aantal locaties en banen zijn wij opzoek naar een enthousiaste trainer in Heemskerk die de diverse spelers op een leuke manier uit kan dagen om alles uit zichzelf te halen en steeds beter worden op de baan!

De locatie Heemskerk heeft 8 indoorbanen, waarvan 1 single baan en bestaat uit een jong en gemotiveerd team. De locatie is net nieuw en de baan reserveringen gaan elke dag al heel hard! Daarom is er ook veel vraag naar trainingen voor jong en oud. Een training kan bestaan uit 1, 2, 3 of 4 personen en zijn voor starters en gevorderden. De voorkeur avonden van de trainingen zijn op maandag, dinsdag of donderdagavond. De spelers maken zelf de keuze of ze 5 of 10 weken lang training willen. We starten binnenkort ook met de kids-lessen!

Peakz Padel

Profiel

  • Je hebt een padel-licentie van de KNLTB;
  • Jij bent enthousiast en positief ingesteld;
  • Je kan lesgeven op verschillende niveaus (starter tot gevorderd) en aan jong en oud is voor jou geen probleem;
  • Jij kunt de tactische en technische kennis van padel goed uitleggen aan jouw leerlingen;
  • Jij bent representatief en communicatief vaardig

Is deze vacature op jouw lijf geschreven en ben je helemaal enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en cv naar heemskerk@peakzpadel.nl en wie weet tot snel in Heemskerk!