IMG 2773 IMG 2773

Eredivisie padelspeler Uriël Maarsen doet verslag

06 maart 2023
Eredivisie padelspeler Uriël Maarsen doet verslag van de laatste wedstrijd van de poulefase van de eredivisie wintercompetitie. Kom jij de finale wedstrijden van Peakz Padel kijken?

Eredivisie padelspeler Uriël Maarsen doet verslag

Hey, ik ben Uriël Maarsen, padelspeler van het Peakz Padel Rekre Sport eredivisie team. Tijdens de laatste wedstrijddag van de poulefase mochten wij aantreden tegen Groeneveen.

Peakz Padel Rekre Sport 1 heeft zich al met zekerheid geplaatst voor de finale, maar Groeneveen, de nummer 2 tot zover, moest minstens 1 punt pakken om zelf plaatsing voor de finale af te dwingen.

Jorrit en ik haalden in een rap tempo het eerste punt binnen. Robin en Bart hadden echter wat langer nodig om het taaie Duitse koppel te verslaan. Deze jongens zijn dit jaar de enige internationale deelnemers en staan bekend om hun werklust en vastheid. Een uitdaging die Robin vandaag tot 2x toe op zijn bordje kreeg. Onze fanatieke Feyenoord aanhanger gaat graag een uitdaging aan en zeker als het Duitsers betreft. Hij was vandaag dan ook 2x 'doel' treffend.

In de tussentijd hadden Bart en ik al de 3-0 op het scorebord gezet. Een wedstrijd die na een vlotte start wat inkakte, maar uiteindelijk waren de 2 op tijd bij de les om het klusje te klaren. De wedstrijd werd getypeerd door enkele mooie reddingen buiten de kooi, iets wat bij padel altijd spectaculair is om te zien. Hopelijk gaan we veel van deze acties zijn tijdens de Finale.

Tijdens de laatste pot bleek dat de nummer 3 van de poule een steekje had laten vallen en dat betekent dat ondanks dat Groeneveen met 4-0 had verloren toch de finale mag spelen op 12 maart. Peakz Padel Rekre Sport gaat deze finale met vol vertrouwen tegemoet! Kom jij ons op 12 maart aanmoedigen in de beslissende finale ronde bij Sport en Recreatiecentrum Rottemeren?

Wanneer speelt het Peakz Padel eredivisieteam?

meer info

Uriël Maarsen in de laatste poulefase van de Eredivisie