DSC08181 DSC08181

PADELLEN OP EEN BAAN IN
Amsterdam

Padellen tussen de glazen wanden en de grachtenpanden

Sloterdijk
Peakz Padel Sloterdijk ligt op een hele unieke locatie in Amsterdam West, want je speelt verborgen onder spoor 10/11 van Station Sloterdijk. Van de 5 padelbanen zijn er 4 overdekt, waarbij je met een overkapping op 11 meter geniet van de hoogste vrije speelhoogte in Nederland. Voor de echte urban beleving moet je hier een keer gespeeld hebben. Een padelbaan boeken kan via de blauwe button!

Kauwgomballenkwartier
Peakz Padel Kauwgomballenkwartier is dé indoor padellocatie van Nederland waar je geweest moet zijn. Vanaf het terras heb je uitzicht over 6 mooie panoramische banen, waar je padel in Amsterdam Amstel naar hartenlust kan beoefenen. Deze 8 padelbanen, 6 indoor en 2 outdoor, in het Kauwgomballenkwartier (Willem Fenengastraat 3) hebben een perfecte ligging binnen de ring van Amsterdam – en beschikt over alle faciliteiten. Vooraf kan je warmdraaien in ons fitness gedeelte en na je gewonnen wedstrijd kan je genieten van een drankje van je tegenstanders in onze heerlijke lounge area.

Olympiaplein
Het begon met een succesvol pop-up project naast het Olympisch Stadion. In 2015 groeide dit uit naar 3 prachtige panoramische padelbanen op het Olympiaplein. Midden in ‘Oud-Zuid’ legde we de basis voor de sport in Nederland en vanaf nu kun je er spelen op drie spliksplinternieuwe banen. Peakz Padel Olympiaplein beschikt over 3 padelbanen, waarvan 1 van de banen begin 2015 nog voor het echte officiële WPT (World Padel Tour) toernooi van Valladolid werd gebruikt. Een heerlijke locatie om te spelen, maar ook voor een leuke BBQ of andere evenementen. Er is een modern clubhuis voor een heerlijk drankje na afloop, tevens kun je uiteraard gebruik maken van alle sanitaire voorzieningen. Padelbaan boeken? Druk dan op de blauwe button!

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel in Amsterdam

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een baan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductie-les en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.