IMG 1106 IMG 1106

PADELLEN OP EEN BAAN IN
Zwolle

Een potje dollen in Zwolle

Peakz Padel Ijsselhallen is dé padelclub van Zwolle, met maar liefst 11 indoorbanen en 4 outdoorbanen! Genoeg ruimte om je te vermaken, want deze padelclub beschikt ook nog eens over een grote bar met een riant terras waar het na het spelen tijd is voor gezelligheid en het aanschouwen van andere padelfanaten. De club beschikt overigens ook over een vergaderruimte, douches, kleedkamers, lockers en spelers kunnen er gratis parkeren! Padelbaan boeken? Klik op de blauwe button!

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel in Zwolle

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een baan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductie-les en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.