The Creators Hub Jordi Sloots Peakzpadel 05437 The Creators Hub Jordi Sloots Peakzpadel 05437

Eredivisie padelspeler Jorrit Notenboom doet verslag

01 maart 2023
Eredivisie padelspeler Jorrit Notenboom vertelt over de vierde speeldag van de eredivisie competitie. Kom jij binnenkort ook bij de eredivisie wedstrijden van Peakz Padel kijken?

Eredivisie padelspeler Jorrit Notenboom maakt verslag

Hoi ik ben Jorrit Notenboom, speler van het Peakz Padel Rekre Sport eredivisie padelteam. In de 4e wedstrijddag mochten wij aantreden tegen onze (in mijn ogen) grootste concurrent ‘The Padellers 1’. De nummer 1 tegen 2, er werd een titanenstrijd verwacht dus.

De wedstrijddag begon met een vlekkeloze overwinning van Robin Sietsma en Bart van Opstal op de voormalig top 200 ATP spelers Jasper en Martijn. Ondertussen speelden Uriël Maarsen en ik de 2e pot, tegen Moos Sporken en Nikander Damianos. De toeschouwers kregen een eerste set te zien die alle kanten op kon (en ging). Echter viel deze set, door een netballetje met “pure kwaliteit” van onze 5-malig Nederlands kampioen Uriël de kant op van team Peakz Rekre Sport. Na de eerste bloedstollende set was het verzet aan de overkant gebroken en ging de 2e set heel snel; 6-0.

In de 3e en 4e match was de spanning hoog. Robin en Bart speelden nu tegen Moos en Nikander. Onze jongens maakte het zichzelf erg moeilijk, kregen zelfs een matchpoint tegen. Maar deze set werd briljant binnengesleept door onze “carnavalganger” Bart, met een geweldige bal - uit de draai - voorlangs! Op setpoint…. Ook hier was het eenrichtingsverkeer in de 3e set.

In de 4e wedstrijd mochten Uriël en ik weer aan de bak. Wij hadden weinig zin om de dag nog langer te maken, dus werd er korte metten gemaakt met de mannen van The Padellers. We wonnen 6-2 6-3 van Bart van Kampen en Martijn van Haasteren.

Hiermee eindigt deze speelronde met 4-0 in ons voordeel, en staan we nog altijd fier aan kop. Door onze voorsprong op de andere teams, zijn wij nu verzekerd van de finale.

Wanneer speelt het Peakz Padel eredivisieteam weer?

meer info