IMG 7853 2 IMG 7853 2

Jaime Head Coach van Peakz Padel

24 april 2023
Jaime Blanco is de padel Head Coach van Peakz Padel. Hij maakt de trainingsprogramma’s voor de andere Peakz Padel Academy trainers en zorgt dat zij trainingen van hoge kwaliteit geven op onze padelbanen. Vier keer per jaar wordt er een trainersdag georganiseerd, waarbij Jaime alle trainers van Peakz Padel de nieuwe oefeningen uitgelegt en aan hun didactische skills werkt. Jaime Blanco is dus een belangrijk schakel voor de Peakz padel Academy, maar wie is Jaime eigenlijk?

Head Coach van Peakz Padel - Jaime Blanco

We stellen Jaime Blanco, Head Coach van de Peakz Padel Academy, graag aan je voor. In 2019 verruilde Jaime zijn Spaanse leven voor het Amsterdamse. Nadat hij zijn marketingstudie in Madrid had afgerond, was hij namelijk klaar voor een nieuw avontuur. In 2020 startte Jaime zijn carrière als padeltrainer in Nederland bij Peakz Padel.

Padelervaring

Met maar liefst 20 jaar ervaring als padelspeler en 10 jaar ervaring als padeltrainer in de internationale padelwereld gaat het Jaime Blanco zeker lukken om jouw padelskills naar een hoger niveau te tillen! Alle kennis die hij tijdens zijn carrière heeft opgedaan, past hij iedere dag toe op de banen van Peakz Padel in Amsterdam en Utrecht. Zijn doel is iedereen te enthousiasmeren voor de padelsport, zodat de sport in Nederland flink gaat groeien.

Jaime’s favoriete tussendoortje is carrot cake. Hij is dan ook het meest gelukkig wanneer een leerling dit als verrassing meeneemt naar de les ;)

Jaime is niet alleen Head Coach van Peakz Padel, maar geeft zelf ook nog steeds veel padellessen: Jaime’s Master Program. Jaime bekijkt per individu wat voor hem of haar persoonlijk haalbaar is en focust op de lange termijn progressie. Hij richt zich op het positiespel van de speler en op de techniek. Hij helpt zijn padelspelers bij het aanleren van de juiste speelsnelheid. Zijn signature quote is dan ook: "Padel is fast feet, and slow arms."

Bekijk hier het lesaanbod van Jaime

Jaimes Master Program

Jaime's Master Program

Padeltalent

Jaime is een duizendpoot wat sporten betreft. Als kind beoefende hij naast padel ook nog tennis én handbal, alle drie tegelijk. Daarnaast verdient voetbal ook een speciaal plekje in zijn hart. Hij is al jaren groot fan van voetbalclub Real Madrid. Wanneer de club een Champions League wedstrijd speelt, zit hij het liefst voor de tv om zijn favoriete team aan te moedigen. Zijn talent ligt echter wel volledig bij padel. Een padelbal hooghouden met zijn voeten gaat moeizaam, maar met zijn handen heeft hij de padelbal volledig onder controle. Hij kan namelijk padellen zonder racket! Vraag hem gerust om een demonstratie.

Wist je dat Jaime kan padellen met zijn handen als racket of zelfs met een flesje bier?

Jaime kan padellen zonder padelracket

Spaanse padeltrainer in hart en nieren

Deze workaholic houdt stiekem ook wel erg van mooi weer. Jaime pakt op zijn tijd dan ook graag zijn koffers en vertrekt naar de Spaanse zon. Waarom is dit zijn favoriete bestemming? “Je hebt de mogelijkheid om te reizen binnen het land, gezellige mensen te ontmoeten, heerlijk te eten, en het weer is altijd goed.” De Spaanse gezelligheid straalt hij ook uit op de padelbaan!

Wil jij padelles krijgen van deze Spaanse topper? Boek dan een padelles bij Jaime in Amsterdam of Utrecht.

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

meer info