JORDISLOOTS PEAKZ 04984 JORDISLOOTS PEAKZ 04984

Peakz Padel Offside

Hét padeltoernooi voor de amateurvoetballer! Tijdens dit padeltoernooi speel je met jouw teamgenoot tegen duo's van andere voetbalverenigingen uit de stad.

Peakz Padel Offside

Peakz Padel organiseert een padeltoernooi voor alle selectie voetballers uit de omgeving. Tijdens dit toernooi speel je met jouw teamgenoot tegen duo's van andere voetbalverenigingen. Jullie dragen de naam en het tenue van jullie club. Er is dus een eer hoog te houden! Het toernooi is opgesplitst in twee niveaus: beginner en advanced. Per voetbalvereniging mogen er maximaal twee duo's deelnemen aan Peakz Padel offside, dus zorg dat je je snel inschrijft. Gaan jullie de uitdaging aan?!

Offside Amsterdam

Peakz Padel Offside

Peakz Padel Offside Zwolle

Bij Peakz Padel Ijsselhallen in Zwolle werd op 15 januari 2023 de eerste editie van Peakz Padel Offside gehouden! Niet alleen oud profvoetballers hebben de sport padel ontdekt. Ook de voetballers in Zwolle zijn verslaafd aan het spelletje geraakt. Twintig teams van veertien verschillende voetbalclubs uit Zwolle en omstreken hebben zich aangemeld voor het Peakz Padel Offside toernooi. Zij zijn met elkaar de strijd aangegaan. Na een spannende poule fase kwamen WFV en de Zwolsche Boys tegenover elkaar te staan in de finale. Uiteindelijk zijn Niek en Lucas van WFV er met de winst vandoor gegaan. Zij zijn kampioen van het padeltoernooi voor de amateurvoetballer!

Jordi van de Zwolsche Boys: "Padel is een schitterend spelletje. Er zit veel in wat voetballers leuk vinden. Het is draaien, keren en wenden en dat alles met een bal erbij. Dit is veel leuker dan hardlopen in de winterstop"

SV Zwolle deed mee met twee teams aan het Peakz Padel Offside padeltoernooi