IMG 7003 IMG 7003

PADELLEN OP EEN BAAN IN
Utrecht

Slimme mensen padellen in de Domstad

Vechtsebanen
Peakz Padel Utrecht Vechtsebanen is met 8 indoorbanen onze grootste padellocatie van Utrecht. Naast meer dan genoeg ruimte voor padel, biedt deze club ook alle faciliteiten om een geslaagde dag te hebben. Een echte must-see!

Deze club heeft naast de 8 indoorbanen, kleedkamers met douches, een ruime bar en lockers voor je eigendommen. Vanaf ‘s ochtends 07:30 tot ‘s avonds 23:00 ben jij hier welkom om een potje padel te spelen. Op enkele meters van de club kan er gratis geparkeerd worden. Bij vertrek ontvangt u hiervoor een uitrijkaart. Er is uiteraard ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Zo kun je in ons horecagedeelte met een zeer ruim terras genieten van een drankje terwijl je uitkijkt over verschillende padelbanen. Een heerlijke plek om even na te praten over die gemiste smash op matchpoint van je 'maatje'.

Zeehaenkade
Dit is onze tweede padellocatie in Utrecht. Met vier indoorbanen is er genoeg ruimte voor een potje padel om daarna met een borrel na te praten over die perfect geslagen tweener aan de bar. Zin om in Utrecht te padellen? Boek een baan via de blauwe button

Wil je padellen?

Boek een baan!

Peakz Padel bij de grachten in Utrecht

Welke baan je ook kiest: je kunt overal een padelracket huren voor maar €5 en een setje padelballen kost maar €7,50. Je kunt les nemen of gewoon zelf met 3 anderen een baan huren.

I CAN RESIST EVERYTHING EXCEPT PADEL

~Jack Peakz~

Eerst een keer proberen?

Snappen we heel goed. Eens moet de eerste keer zijn. Dus boek een introductieles (privé of met een groepje) en kijk of het wat voor je is. Onze coaches zijn allemaal opgeleid om jou de beste tips & tricks te geven en het beste uit je te halen wat erin zit. Daarna kun je gewoon zelf aan de slag of kan je een lespakket nemen om nóg beter te worden.

Niks houdt je meer tegen. Boek een padelbaan of een introductie-les en geniet. Hieronder zie je waar je allemaal de baan op kan.