IMG 0224 IMG 0224

Bedrijfsuitje bij Peakz Padel Network in the cage

Bedrijfsuitje op de padelbaan? We got you! Peakz Padel zorgt ervoor dat jij met jouw team nog actiever aan de slag kan dankzij Network in the Cage. Een netwerkmogelijkheid voor jou en je collega’s, business partners of andere ondernemers uit dezelfde branche om elkaar nóg beter te leren kennen.

Bedrijfsuitje bij Peakz Padel

Bedrijfsuitjes zoals een netwerk event zijn dé manier om nieuwe connecties te maken en bestaande te verbeteren. Padellen met collega’s tijdens een actief bedrijfsuitje versterkt het teamgevoel en helpt je werknemers beter te laten presteren op de werkvloer! De samenwerking zal met Network in the Cage horizontaal en verticaal verbeteren binnen je bedrijf. We helpen je graag bij de organisatie van je bedrijfsuitje of netwerkborrel.

Bij een netwerkborrel met partners of personen in dezelfde branche kan het zijn dat je elkaar nog wat minder goed kent. Op de padelbaan kom je op een actieve manier met elkaar in contact, zodat het verder connecten bij de borrel nog gemakkelijker gaat. Lachend spreek je elkaar aan over de langste rally’s en grootste missers.

Unieke bedrijfsuitjes bij Peakz Padel

Uniek bedrijfsuitje bij Peakz Padel

Voor de bedrijfsuitjes van Peakz Padel hebben we standaardpakketten, maar we denken graag mee hoe we jouw bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken. Er zijn tal van mogelijkheden om deze dag te personaliseren.

Wil je gelijk geïnspireerd van start met één van onze gast sprekers? We nodigen graag de #1 en/of #2 van Nederland voor jullie uit! Bram Meijer en Sten Richters zijn inspirerende gastsprekers, delen graag hun verhaal en kunnen zelfs een padeldemo geven! In het opmerkingenveld bij het aanvraagformulier kan je wensen aangeven. Na het invullen nemen we persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wist je dat... Webhelden met hun Network in the Cage heeft gedineerd op de padelbaan?!

Webhelden organiseerde een groot netwerkborrel en kwam dineren op de padelbaan

Een bedrijfsuitje met padel is voor iedereen

Elk bedrijfsuitje gaat van start met een openingspraatje van één van onze Event Hosts waarna je met elkaar de baan op kan. Padellen tijdens een bedrijfsuitje is een activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Padel is namelijk laagdrempelig waardoor het voor iedereen leuk is om mee te doen, ook als je het nog nooit eerder gedaan hebt.

Het is mogelijk om je Netwerk in the Cage te beginnen met een padel clinic. Onze Event Host vertelt jullie alles over padel en leert jullie de basics! Ballen en rackets kan je natuurlijk van ons lenen.

Na de clinic is het tijd om met elkaar in de kooi de strijd aan te gaan! Bij Peakz Padel hebben we verschillende toernooivormen. We kijken graag samen met jou welke toernooivorm het beste bij jouw event past afhankelijk van het aantal spelers en het uiteenlopende niveau van de spelers.

Nora: “Ik heb mijn collega’s tijdens Network in the Cage op een andere manier leren kennen, waardoor het dagelijkse contact nu veel gemakkelijker gaat”

Iedereen de padelbaan op bij Network in the Cage

Netwerkborrel komt los bij Peakz Padel

Terwijl jullie je in het zweet werken tijdens het padellen zorgen wij dat alles klaar staat voor het netwerken. De borrel & bites staan op jullie te wachten!

Verdient het harde werk op de padelbaan een prijs? Dan is het mogelijk om een officiële prijsuitreiking toe te voegen aan je netwerkborrel. Van een padelracket voor de meest fanatieke speler tot een paar Peakz Padel sokken voor de ‘held op sokken’.

Toch bang dat er rammelende magen van het padellen zullen komen? Je kan vooraf eten bestellen voor je gasten. In ons Foodbook vind je per club precies wat we aanbieden.

Diederik: “Het vooraf padellen heeft voor mij het ijs gebroken waardoor ik op de borrel iedereen gemakkelijker kon aanspreken.”

Network in the Cage voorbeeld

  • Enthousiaste opening Event Host
  • Padel clinic voor elk niveau
  • Spelen van een toernooivorm; King of the Court
  • Start netwerken met borrel & bites
  • Door tot de late uurtjes?

Vanaf €19,50 per persoon

Een bedrijfsuitje op een speciale locatie

Een bedrijfsuitje in Zwolle organiseren? Of liever jouw bedrijfsuitje in Groningen? Dit is mogelijk bij al onze Peakz Padel clubs verspreid over heel Nederland.

Zowel buiten als binnen organiseren we events. Van zomers buiten barbecueën op het oude festivalterrein bij Suikerterrein tot ’s winters binnen aan de stamppot in Oisterwijk met panoramisch uitzicht over de padelbanen!

Peakz Padel kenmerkt zich met unieke locaties zoals de oude staalfabriek van het Kauwgomballenkwartier of de padelbanen onder spoor 9/10 van station Sloterdijk in Amsterdam. Of wil je liever spelen en borrelen bij de home base van de padel eredivisiespelers bij Vijfkamplaan in Eindhoven? Benieuwd naar een Peakz Padel club bij jou in de buurt? Neem eens een kijkje bij onze locaties. Wij kijken graag met je mee om er een onvergetelijk netwerkborrel van te maken.

Unieke padellocatie bij Peakz Padel Suikerterrein op het festivalterrein in Groningen

Vergaderen combineren met het bedrijfsuitje

Voorafgaand aan je bedrijfsuitje nog belangrijke zaken te bespreken? Neem eens een kijkje bij Actief Vergaderen. Veel Peakz Padel locaties hebben een mooi arrangement waarbij ook een vergaderzaal is af te huren.