The Creators Hub Jordi Sloots Peakz Padel 09261 The Creators Hub Jordi Sloots Peakz Padel 09261

Verslag van Eredivisie padelspeler Bart van Opstal

23 juni 2023
Eredivisie padelspeler Bart van Opstal vertelt over de eerste zomer padel eredivisie wedstrijd in 2023. Kom jij ons in de zomer weer aanmoedigen?

Bart van Opstal doet verslag

Op zaterdag 10 juni 2023 begon de Cupra eredivisie voor het team van Peakz Rekre. Het avontuur start deze keer om 12:00 in het mooie Groeneveen, wat voor menig Peakz Rekre speler (Bram uit Enschede en Bart uit Tilburg) betekende dat ze ongeveer 's nachts moesten opstaan om op tijd te zijn.

Team Groeneveen werd afgelopen winter tweede bij de Cupra Eredivisie winter 2023. Het winnende team is jullie wel bekend!

Iedereen was netjes om 11:30 aanwezig voor de teamfoto. Zoals gewoonlijk toverde drijvende kracht achter het team, non playing captain en reservespeler Mathijs Adema, een lach op ieders gezicht. Na wat foto's te hebben gemaakt konden we beginnen met de eerste wedstrijden.

Bart van Opstal tijdens de padeleredivisie

Game on!

Bram Meijer & Sten Richters speelden de eerste dubbel tegen Ole Oosterom en Daan van Randtwijk. Na een lastige start tegen een sterk spelende Ole en Daan (zij winnen de eerste set) liet ons duo zich van z’n beste kant zien en wonnen de wedstrijd in drie sets.

De tweede dubbel werd gespeeld door Robin Sietsma & Bart van Opstal; zij speelden tegen Boris Beumer & Kevin Tol; een nieuw duo in team Groeneveen. Robin en Bart hadden duidelijk de overhand en wonnen deze wedstrijd in twee – duidelijke – sets.

Tussenstand Groeneveen vs. Peakz Rekre Sport ; 0 - 2

Bart en Sten goed op weg naar de titel

De tweede helft

Zomer Eredivisie verslag van Sten RichtersNa even geschuild te hebben voor de brandende zon (30 graden ), was het team bijna klaar voor de tweede ronde. Nog even wat eten/drinken en ‘back on court’…..zou je zeggen! Wat bleek; ze hadden alleen maar frikandellen en ander ongezond eten. Onze teamplayer Mathijs ging direct naar de supermarkt om de spelers te voorzien van fruit en gezond eten.

Na de welverdiende lunch genuttigd te hebben gingen we verder met partijen 3 en 4. De tegenstanders speelden in dezelfde duo's en wij wisselden. Sten en Bart speelden de eerste dubbel (tegen Ole en Daan) en Robin en Bram de tweede (tegen Boris en Kevin). Deze beide wedstrijden werden in twee sets gewonnen.

Eindstand Groeneveen vs. Peakz Rekre Sport 1 ; 0 – 4

Kortom, we gingen met een goed gevoel naar huis. Op naar dag 2! Met een verslag van Sten Richters!

Blijf op de hoogte van het Peakz Padel eredivisieteam

meer info