IMG 4177 IMG 4177

Peakz Padel Academy Trainer Ayrton

25 juli 2023
Peakz Padel Academy Trainer Ayrton geeft zijn lessen in Haarlem en Heemskerk. Met veel plezier staat hij op de baan en brengt hij zijn enthousiasme over. Ayrton brengt een energieke en toch ook heel geduldige vibe met zich mee. Samen met jou werkt hij aan je padel skills tot je ze echt onder de knie hebt.

Peakz Padel Academy trainer Ayrton

Ayrton woont in Haarlem op steenworp afstand van Peakz Padel Haarlem. Hij komt lopend naar de club. Via zijn vrienden kwam hij voor het eerst in aanraking met Peakz Padel en leerde hij de sport langzamerhand kennen. Ayrton startte met de trainersopleiding van de Peakz Academy en maakt nu deel uit van Peakz Padel als trainer. Op de (meestal zonnige) buitenbanen in Haarlem verzorgt Ayrton de padellessen voor verschillende niveaus. Ayrton geeft daarnaast ook les bij Peakz Padel Heemskerk.

De padellessen van Ayrton

Ayrton vindt het belangrijk dat jij na afloop van de padelles het gevoel hebt dat je veel geleerd hebt op jouw eigen tempo. Tijdens het uitleggen van oefeningen checkt Ayrton graag of het voor iedereen te volgen is. Ayrton streeft naar een korte en duidelijke uitleg, zodat jij direct aan de slag kunt met oefenen. Door het ontvangen van praktische voorbeelden en tactische tips, begin jij padel steeds beter te begrijpen.

Padelervaring

Toen Ayrton een aantal jaren jonger was, beoefende hij zowel tennis als voetbal. Met padel eraan toegevoegd is hij een ervaren sporter in hart en nieren. Waarom vindt Ayrton padel zo tof? ‘’Je bent actief bezig, het is een sociale sport en er wordt altijd gelachen met elkaar op de baan.’’ Ayrton zijn levensmotto is: Work hard, play hard (op en naast de baan). Deze mindset komt goed van pas voor hemzelf als trainer, maar ook voor iedereen die van hem training krijgt!

"Ik leer je de Bandeka, maar eerst leer ik je hoe je padel speelt"

Ayrton beter leren kennen

Mocht Ayrton ooit de loterij winnen, dan is het eerste wat hij doet: zijn familie bezoeken in Aruba en daar genieten van een heerlijke vakantie onder de Caribische zon. Helaas hebben ze daar nog geen padelbanen, maar wie weet in de toekomst?

Een eigenschap die weinig mensen van hem weten is dat hij niet goed tegen zijn verlies kan. Daarom wilt hij jou graag helpen je padelskills te verbeteren zodat je onverslaanbaar wordt op de baan!

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

meer info