IMG 0095 2 2 IMG 0095 2 2

Peakz Padel Academy Trainer Duncan

25 juli 2023
Padeltrainer Duncan geeft zijn lessen bij onze clubs in Utrecht. Hij is een ervaren padeltrainer en geeft meerdere dagen per week les. Naast padelleraar is Duncan ook veel bezig met het organiseren van Club Session en andere leuke events bij de Peakz Padel clubs in Utrecht. Wat Duncan graag in zijn vrije tijd doet? Padellen natuurlijk. Hij is dus bijna elke dag in de week wel op de padelbaan te vinden.

Peakz Padel Academy trainer Duncan

Padeltrainer Duncan is een echte sportman in hart en nieren. In Amsterdam heeft hij bewegingswetenschappen gestudeerd. Tijdens zijn studententijd tenniste Duncan naast zijn colleges en tentamens bij een studenten tennisvereniging. Toen deze tennisvereniging ook twee padelbanen bouwde werd hij gelijk verliefd. Het tennisracket is al een hele tijd niet meer aangeraakt en is volledig vervangen door een padelracket. Na zijn studie is hij dan ook gelijk begonnen met het geven van padellessen. Padel maakt Duncan namelijk echt gelukkig.

De padellessen van Duncan

Duncan kan je als geen ander uitleggen wat de beste positie op de padelbaan is in alle verschillende scenario’s. Zo herken je de spelsituatie binnen no time en weet jij altijd op de goede plek te staan.

Daarnaast vindt Duncan het leuk om je te helpen met de glaswanden. Veel padelspelers vinden het lastig om goed om te gaan met de glaswand. Of je nu een beginnende speler bent of al vergevorderd, als je dit goed onder controle hebt, sta je altijd een stapje voor op je tegenstander.

Volgens Duncan is, slimmer zijn dan je tegenstander en het hoofd koel houden, het moeilijkste aspect van padel. Hij helpt je dolgraag om dit te leren op de baan!

Duncan: "When it gets to the wall, dance with the ball."

"Get your positon. Ik help je jouw plek op de baan te vinden"

Een echte sportfanaat

Duncan is super sportief, naast padellen vindt hij het leuk om te boulderen. Dit is een andere upcoming sport waarbij je op een klimwand naar boven klimt. Maar aan adrenaline geen genoeg, want Duncan zou ook graag nog een keer willen skydiven.

Verre reis naar...

Naast padel wordt Duncan blij van goed weer, genieten in de buitenlucht en lekker eten. Bovenaan zijn bucketlist staat reizen naar het land Sri-Lanka. Over dit deel van Azië heeft hij veel goede verhalen gehoord en daarom wil hij het graag met eigen ogen meemaken.

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

Boek hier