IMG 4660 IMG 4660

Peakz Padel Academy Trainer Juan

25 juli 2023
Peakz Padel Academy trainer Juan geeft zijn lessen in Eindhoven en Oisterwijk. Hij geniet er van om elke dag op de baan te staan met zijn leerlingen. Niks leuker dan de hele dag met padel bezig zijn! Gemakkelijk ziet Juan hoe jij je padelskills kan trainen op een manier waarbij je er op de lange termijn nog steeds baat bij hebt. Wil jij de beste padeltips en -tricks krijgen van Juan?

Peakz Padel Academy trainer Juan

Juan is sinds maart 2023 de nieuwe Spaanse aanwinst van het Peakz Padel Academy trainers team. Hij heeft zijn passie voor deze dynamische sport in zijn koffer meegenomen naar Nederland. De 26 jarige Spanjaard besloot naar Nederland te verhuizen en via een uitdagende baan beter te worden in de Engelse taal. Acht jaar geleden begon hij zelf met padellen in Valencia. Hier heeft hij ook veel ervaring opgedaan in het lesgeven.

Juan woont inmiddels in een mooi pand midden in het centrum van Eindhoven. Hij voelt zich inmiddels al helemaal thuis in Nederland. Samen met vrienden die hij hier heeft gemaakt, vierde hij Koningsdag in Eindhoven. Een betere vuurdoop van de Nederlandse tradities kon hij niet hebben natuurlijk.

Juan is ook bezig om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Waar hij minder goed aan kan wennen in Nederland is het feit dat we hier geen siësta’s doen. Dit stukje Spaanse traditie mist hij soms wel. Hij is een familiemens, en ontving laatst zijn familie in Nederland.

De padellessen van Juan

Juan is de echte sfeermaker in een groep en is graag omringd door mensen. Hij houdt van grapjes maken en veel gezelligheid. Zijn sociale eigenschappen komen goed van pas wanneer hij meerdere doelgroepen per dag voorziet van een leerzame padelles. In Juan’s lessen is er ook plek voor het sociale aspect en hier en daar een grapje tussendoor. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring weet Juan als geen ander hoe hij zijn passie kan overbrengen op anderen en vertelt precies wat jij nodig hebt om te groeien. Hij is geduldig, toegewijd en altijd bereid om zijn leerlingen te helpen.

"Mijn favoriete oefening is master the glass - Ideaal voor beginners"

Juan beter leren kennen

Één van Juan's hobby’s is het verzamelen van oude, klassieke auto’s. In Spanje heeft hij dan ook een ruime opslagplaats waar hij aan zijn collectie kan sleutelen. Het restaureren van deze voertuigen geeft hem een gevoel van voldoening en hij geniet ervan om ze daarna weer te kunnen gebruiken.

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

meer info