Peakz 2 Peakz 2

Peakz Padel Academy Trainer Luca

25 juli 2023
Peakz padel Academy Trainer Luca geeft zijn lessen in Heemskerk. Luca heeft veel ervaring met het lesgeven van spelers van verschillende niveaus. Met een duidelijke visie over lesgeven en padel zorgt hij dat zijn spelers vooruitgaan en vooral ook veel plezier maken op de baan.

Peakz Padel Academy trainer Luca

Luca is een echte Amsterdammer maar woont inmiddels al een tijd weer in Hoofddorp. Zijn padelcarrière begon echter bij Peakz Padel Haarlem. Hier startte hij als host en later liep hij ook stage bij het hoofdkantoor van Peakz Padel. In deze periode heeft hij heel veel uren op de padelbaan gestaan tijdens de verschillende Club Sessions zoals de Jack’s Hustle.

De groei in zijn padelniveau is niet onopgemerkt gebleven. Jaime Blanco, de Head Coach van Peakz Padel, heeft met wat extra trainingen Luca opgeleid tot een echte Peakz Padel Academy Trainer. Inmiddels is hij dé padeltrainer van Peakz Padel Heemskerk. Deze mooie grote binnen padelclub is een echt walhalla waar Luca elke week weer met veel enthousiasme lesgeeft.

"Ik leer je om de bal uit elke hoek terug te krijgen"

De padellessen van Luca

Luca heeft veel ervaring in de sportwereld en is daarmee gewend om te werken met verschillende niveaus van spelers. Hij probeert altijd gericht volgens een plan te werken en is daarbij ook kritisch voor zichzelf. Het aller belangrijk vindt hij dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens zijn lessen. Door plezier te hebben op de baan leer je het allersnelste. Gemakkelijk brengt hij dan ook zijn liefde en enthousiasme voor padel over op zijn spelers.

Luca geeft niet alleen de volwassen padelspelers bij Peakz Padel les maar ook onze toekomst. De kinderen in Heemskerk en eerder in Haarlem hebben padelles gekregen van deze top padeltrainer. Elke week stonden de jonge talenten op de woensdagmiddag met een grote glimlach op het gezicht te padellen.

Kids lessen worden ook gegeven bij Peakz Padel Heemskerk

Padelervaring

Luca speelt dus al meerdere jaren fanatiek padel. Je kan hem van ver op de baan herkennen aan zijn padelracket met feloranje tinten. Hij speelt met het racket waar top padeller Alejandro Ruiz, de nummer 13 op de wereldranglijst, ook mee speelt. Niet alleen tijdens zijn padeltrainingen staat hij op de baan, maar ook in zijn vrije tijd speelt hij nog graag met vrienden.


Een echte sportfanaat

In zijn vrije tijd is Luca naast de padlebaan ook vaak op het voetbalveld te vinden. De combinatie van voetballen en padellen vindt hij ideaal. Ook als hij thuis is, is hij met sport bezig. Belangrijke voetbal- en padelwedstrijden kijkt hij het liefst met een gezellige groep vrienden.


Wat is de secret skill van Luca?

Sport speelt dus een grote rol in het leven van Luca. Zowel op het veld als thuis, maar daarnaast geniet hij ook van andere uitjes met vrienden zoals een festival bezoeken of genieten van een vakantie in Barcelona.

Luca heeft niet alleen veel talent voor padel, maar heeft ook nog een ander verborgen talent! Gitaar spelen hoort namelijk ook tot de skills van Luca. Weet jij welk nummer Luca het liefste speelt op zijn gitaar?

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

meer info