IMG 9766 1 IMG 9766 1

Peakz Padel Academy Trainer Maurits

25 juli 2023
Peakz Padel Academy Trainer Maurits geeft zijn lessen in Utrecht en Amsterdam. Met veel plezier ziet hij snelle progressie bij de padelspelers uit zijn lesgroepen. Zijn specialiteit ligt bij het verder helpen van de beginnende padelspelers. Maurits ziet gelijk waar iedereen persoonlijk aan moet werken. Met de juiste tips & tricks weet hij ze binnen no time te evalueren tot echte intermediate spelers!

Peakz Padel Academy trainer Maurits

Maurits is opgegroeid in Den Haag, maar voor zijn studie verhuisde hij naar Amsterdam. Hier heeft hij dan ook kennisgemaakt met Peakz Padel. Voor zijn studie was hij opzoek naar een leuke stage. Deze sportieveling nam daarom gelijk contact op met Peakz Padel, dat toen nog in haar kinderschoen stond met 5 clubs.

Maurits groeide met Peakz Padel mee. Tijdens zijn stage was hij natuurlijk vaak op de padelbaan te vinden en dit werd niet onopgemerkt door onze Head Coach Jaime. Met een intensief trainingsprogramma werd Maurits opgeleid tot Peakz Padel Academy Trainer!

De padellessen van Maurits

Peakz Padel Academy trainer Maurits geeft zijn lessen in Amsterdam en Utrecht. Hij streeft ernaar dat zijn lesgroepen snel verbetering ervaren tijdens de wedstrijden die ze spelen. Door veel spelsituaties te oefenen zien spelers gelijk verbeteringen in rally’s, zowel beginners als gevorderde! Een juiste positie op de baan samen met een goede tactiek maakt het spelletje veel makkelijker. Maurits vindt het belangrijk dat je niet te lang blijft hangen in iets wat niet gelijk lukt. Door veel te oefenen in en buiten de les, heb je het zo onder de knie.

Maurits’ geduldige houding zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd op de baan staat

Peakz Padel Academy trainers zijn opgeleid zodat ze snel kunnen zien wie waaraan je moet werken. Door aan bepaalde padelskills te werken, merk je snel verbeteringen. De tips zijn niet alleen gericht op korte termijn progressie, maar juist ook op de lange termijn. Maurits vindt daarom privé trainingen extra leuk. Zo kan hij samen met de padelspeler werken naar een specifiek doel passend bij de persoon.

"Mijn favoriete oefening is master the glass - Ideaal voor beginners"

Maurits is ook opgeleid tot Peakz Padel Academy Kids Trainer. Elke woensdag geeft hij de jongste talenten van Amsterdam les. Kinderen van 5 tot en met 16 jaar staan wekelijks met hem op de baan. Deze woensdagen staan in het teken van heel veel lol en padelskills!

De kids die padellessen volgen in Amsterdam geven Maurits een gemiddeld rapportcijfer van een 9,0!

Kids lessen bij Peakz Padel Kauwgomballenkwartier in Amsterdam

Padelervaring

Vroeger was Maurits een tennisser, maar daar is inmiddels niks meer van terug te zien. Zijn tennisracket is netjes in de kast opgeborgen. Hij speelt alleen nog maar padel en het liefst zo vaak mogelijk. Naast padellessen geven is hij dan ook niet van de baan te slaan. Om zijn eigen padelniveau op peil te houden speelt Maurits padelcompetitie en schrijft zich in voor grote padeltoernooien. Zijn passie voor padel brengt hij dan ook gemakkelijk over op zijn leerlingen.

Wist je dat Maurits voor elke wedstrijd een nieuw gripje om zijn racket zet en een blauwe Aquarius meeneemt

Een echte sportfanaat

Padel is niet de enige sport waar Maurits zich graag mee bezig houdt. Al bijna zijn hele leven spendeert hij iedere zaterdag op het voetbalveld. In zijn vrije tijd gaat hij niet op de bank netflixen, maar is hij in de sportschool te vinden met een gezellige podcasts in zijn oren. Als hij dan toch moet stilzitten kijkt hij het liefst voetbal met zijn vrienden!

Lekker op vakantie

Naast sport heeft Maurits dan toch nog een andere hobby. Het liefst reist Maurits daarvoor naar Spanje of Italië voor een combinatie tussen chillen aan het water en stadjes bezoeken voor culturele activiteiten. Je mag Maurits dan zelfs ontwaken uit zijn dutje voor Ravioli met een glaasje witte wijn.

Ben jij ready om je padelskills te verbeteren?

meer info